"Thor" Bjornsson, etichetat de multă vreme drept "Cel mai puternic om din lume", a devenit faimos pentru rolul "Muntele" (Gregor Clegane) din seria "Game of Thrones". Islandezul de 33 ani a slăbit 60 de kilograme pentru a face față mult așteptatului său meci de box împotriva lui Eddie Hall. Partida va avea loc pe 19 martie, la Dubai.
Din 2012 până în 2019, Bjornsson nu a ratat nicio prezență pe podium la concursul "World's Strongest Man", dar în ultimele 18 luni a îmbrățișat o carieră în box. În septembrie, anul trecut, l-a învins pe Devon Larratt, în prima rundă, iar acum are în față o dispută împotriva altui colos: Eddie Hall, cel mai puternic om din lume în 2017.
Box
Vrea să îi pună pe ruși pe fugă, apoi să bată recordul lui Foreman. Anunțul lui Vladimir Klitschko
25/04/2022 LA 13:42

Bjornsson a ajuns la 145 de kilograme

Pentru acest meci, "Thor" Bjornsson s-a pregătit în cel mai mic detaliu. Înălțimea de 206 centimetri îi oferă avantajul, dar cele peste 200 de kilograme îl făceau foarte imobil în ring. În plus, obosea foarte repede, astfel că echipa sa a avut grijă ca "Muntele" să slăbească 60 de kilograme înainte de partida de peste 10 zile.
"Dieta mea s-a schimbat foarte mult. Am făcut mai întâi un test de sânge pentru a vedea ce dietă mi se potrivește cel mai bine. Foarte puțini oameni fac asta, dar dacă vrei să profiti la maximum de dieta ta, consider că e obligatoriu să o faci", a dezvăluit Bjornsson, potrivit Marca.
Dacă în zilele obișnuite, înainte de regim, islandezul consuma aproximativ 10.000 de calorii pe zi, acum a ajuns să consume sub 4000 de calorii.
Dieta prin care nordicul a slăbit 60 de kilograme
  • Mic dejun: file de vită cu conținut scăzut de grăsimi, două ouă, fulgi de ovăz și fructe (afine sau căpșuni).
  • A doua masă: supă de pui, mușchi de vită, orez fiert și spanac.
  • A treia masă: cod, spanac și cartofi.
  • Cina: pește, orez și dovlecei.
  • A cincea masă: iaurt neîndulcit bogat în proteine, 30 g unt de migdale și fructe de pădure.
Box
Usyk, mesaj clar pentru ucraineni după ce a plecat de pe front! "Nu credeți tot ce se spune"
02/04/2022 LA 21:04
Box
"Vladimir Klitschko a părăsit Ucraina!". Anunțul făcut de fratele său, Vitali
01/04/2022 LA 05:32