Legenda continuă! Nepotul legendarului Muhammad Ali, considerat de cei mai mulți cel mai mare boxer al tuturor timpurilor, și-a făcut noaptea trecută debutul în boxul profesionist. Nico Ali Walsh, în vârstă de 21 de ani, l-a învins pe Jordan Weeks în urma unui KO tehnic.
Ali Walsh, antrenat de Sugarhill Steward, cel care îl pregătește și pe Tyson Fury, a reușit să rezolve rapid prima sa partidă în boxul profesionist. După un prim knockdown în urma unui croșeu de dreapta foarte bun al lui Walsh cu 1:50 înainte de finalul primei runde, Jordan Weeks a continuat după ce a fost numărat de arbitru. La reluarea meciului, Ali Walsh a simțit că meciul este pe sfârșite, așa că continuat ofensiva asupra americanului Jordan Weeks, fiind nevoie de intervenția arbitrului. Astfel, la primul meci în boxul profesionist, Ali Walsh a obținut și prima sa victorie.
Box
Vrea să îi pună pe ruși pe fugă, apoi să bată recordul lui Foreman. Anunțul lui Vladimir Klitschko
25/04/2022 LA 13:42
https://i.eurosport.com/2021/08/15/3201545.png

Același promoter ca bunicul său, Muhammad Ali

La 55 de ani de la prima lupta a lui Muhammad Ali în care i-a fost promoter, Bob Arum a fost promoter și al meciului de debut al nepotului lui Ali. Ajuns la 89 de ani, Arum a fost promoterul a 27 de meciuri ale lui Muhammad Ali.
După victoria de noaptea trecută, Ali Walsh a vorbit despre legendarul său bunic: "Tot acest drum a fost o călătorie emoționantă. A părut că este foarte multă presiune datorită bunicului meu, dar pentru mine este bunicul meu și atât. M-am gândit mult la el, îmi este dor de el".
Ali Walsh a vorbit și despre faptul că promoterul primului său meci a fost Bob Arum: "A fost promoterul bunicului meu, acum este al meu. Este o nebunie! Ar trebui să se facă un film la Hollywood despre așa ceva", a mai spus Ali Walsh, care a purtat un șort alb cu dungi negre. Acest șort a fost făcut pentru Muhammad Ali, care i l-a dăruit nepotului său.
Premier League continuă în acest weekend la Eurosport.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Box
Usyk, mesaj clar pentru ucraineni după ce a plecat de pe front! "Nu credeți tot ce se spune"
02/04/2022 LA 21:04
Box
"Vladimir Klitschko a părăsit Ucraina!". Anunțul făcut de fratele său, Vitali
01/04/2022 LA 05:32