La 44 de ani, Mayweather a revenit în ring azi noapte, la Miami, în meciul demonstrativ cu Logan Paul. "Money", fostul campion mondial neînvins în carieră, a boxat ultima oară în 2018, tot într-o partidă demonstrativă, cu kickboxer-ul japonez Tenshin Nasukawa, câștigată prin knock-out.
Confruntarea din această noapte a fost una controversată, în sensul în care mulți sunt de părere că Mayweather și-a protejat adversarul pe durata celor 8 runde. Nu l-a făcut KO, cum era de așteptat, având în vedere că diferența de valoare între un campion neînvins și un youtuber e una uriașă.
"A fost mai bun decât mă așteptam. M-am distrat în ring", a spus cel poreclit "Money" după meci, dar iubitorii boxului nu au fost la fel de impresionați de partidă, considerând că totul a fost un teatru menit să genereze milioane de dolari pentru cei doi.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
70 de lovituri a încercat Paul Logan, dar doar 6 și-au atins ținta.
30 de milioane de dolari a câștigat Mayweather pentru meciul din această noapte. Alte 10 milioane de dolari vor ajunge în conturile fostului campion mondial, din drepturile TV. Logan a câștigat și el enorm, având o bursă de 20 de milioane de dolari, potrivit Marca.

Cine este Logan Paul, youtuberul care a rămas în picioare în fața lui Mayweather

Logan Paul este urmărit de peste 22 de milioane de oameni pe canalul său de Youtube și este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din Statele Unite. Tânărul de 25 de ani explorează acum și alte arii, printre care și boxul. Paul a debutat în boxul profesionist pe 4 septembrie 2019, contra unui alt youtuber: englezul Olajide Olayinka, cunoscut drept KSI.
Cei doi s-au întâlnit la Los Angeles, în Staples Center, și au luptat 6 reprize a câte 3 minute, iar KSI a fost declarat învingător de către arbitri. Doi dintre oficiali au votat 57-54 și 56-55 în favoarea lui KSI, iar altul a votat 56-55 pentru Logan Paul.
Deși Paul Logan nu are nimic în comun cu boxul, acesta a rezistat 8 runde în fața lui Mayweather, mulți discutând despre faptul că lupta nu a fost una în care americanul să își fi propus cu adevărat să își facă KO adversarul.
Meciul a stârnit multe controverse, mulți fiind de părere că a fost o mascaradă care a generat un profit imens pentru cei doi.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07