Un boxer american de doar 21 de ani poate intra în istorie. Ryan Garcia a semnat un contract cu promoția lui Oscar de la Hoya iar acesta țintește un contract pe mai multe meciuri în valoare totală de 700 de milioane de dolari, un contract fără precedent în box.
Anunțul vine după un mic conflict pe care tabăra lui Garcia l-a avut cu promoția lui De la Hoya, reproșând faptul că boxerul nu a încasat banii pe care simte că-i merită. S-a vorbit chiar și de o despărțire, însă De la Hoya nici nu vrea să audă! Din contră, s-a semnat prelungirea contractului.
”L-am sunat pe Ryan Garcia. Am discutat, ne-am îmbrățișat și vom merge mai departe. E ca atunci când ești căsătorit și ai mici ciondăneli și certuri. De acum ne concentrăm să-l facem pe Ryan cel mai mare star pe care l-a văzut boxul vreodată!” a spus De la Hoya, citat de TMZ.
Box
Meciul Anthony Joshua - Tyson Fury, unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive în 2022
24/12/2021 LA 09:15

Neînvins în carieră

Născut în Statele Unite, ”The Flash” și-a îmbrățișat moștenirea mexicană, mergând în ring cu steagul ambelor țări. El este antrenat de Eddy Reynoso, același care îl pregătește și pe Canelo Alvarez.
Ryan Garcia are 18 victorii din 18 meciuri, 15 dintre acestea venind prin KO. Cel mai important meci a avut loc pe 15 decembrie 2018 când l-a învins pe Braulio Rodriguez prin KO în runda a 5-a în celebra Madison Square Garden.
Golden Boy Promotions a semnat recent un contract cu DAZN pentru Canelo Alvarez în valoare de 365 de milioane de dolari. Obiectivul pentru Ryan Garcia este să ajungă în punctul în care să semneze un contract cu o valoare dublă!
Așa cum i-am obținut lui Canelo cel mai mare contract din istoria sportului, probabil pot obține dublu pentru Ryan când va fi momentul oportun, când va deveni campion mondial, când va avea câțiva ani de experiență” a mai spus De La Hoya.
Box
Youtuber-ul Jake Paul, K.O.-ul anului, cu Tyron Woodley: "Bat pe oricine, oriunde, oricând"
19/12/2021 LA 12:47
Box
Un campion național de box, cu arcada spartă după ce a fost lovit cu pumnul de un antrenor
11/12/2021 LA 07:11