Tyson, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit săptămâna trecută că se antrenează pentru o revenire spectaculoasă în ring și plănuiește să participe și la un meci de caritate. Fostul campion nu s-a mai luptat de când a fost învins de Kevin McBride acum 15 ani însă a afirmat că vrea să revină pentru a ajuta persoanele nevoiașe și pe cei afectați de dependența de droguri.
Însă Foreman, care a devenit cel mai bătrân campion mondial la 45 de ani în 1994, i-a cerut lui Tyson să se răzgândească. Vorbind la World Boxing News, Foreman a declarat: ”Tyson a făcut destule lucruri grozave pentru box. Nu mai este nevoie de altele. El este deja în Hall of Fame și a fost un boxer mare”.
Mike Tyson a revenit deja la antrenamente:
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
ACUM O ZI
Am revenit în sală! A fost foarte greu pentru că am o vârstă, iar corpul meu nu mai răspunde la comenzi ca altă dată. Încerc să revin în ring. Am vorbit deja pentru a face gale caritabile de câte 3-4 runde. Toți banii vor fi donați oamenilor fără adăpost sau celor care au fost afectați ca și mine de droguri.
Tyson i-a explicat, într-un vodcast, rapperul T.I. cum merge treaba la antrenamente.
Fac două ore de cardio pe bicicletă, apoi sparing încă o oră pe zi. E greu, mai ales că trebuie să trag tare și la sală. Mă trezesc dimimeața cu gândul de a trage tare la sală și asta mă motivează!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31