Box

"Tocmai ce am vorbit cu Mike. E oficial, ne vom lupta". Primul duel al lui Tyson, la revenire

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Mike Tyson

Credit imagine: AFP

DeCristian Mihala
18/05/2020 la 11:29

Shannon Briggs, fostul mare pugilist american, ajuns la 48 de ani, a dezvăluit că a ajuns la un acord cu Mike Tyson pentru o luptă. "Iron Mike" își anunțase revenirea, la 53 de ani, săptămâna trecută.

Toți așteptau o dispută Tyson - Holyfield, dar prima confruntare de după revenirea în ring a lui "Iron Mike" va fi împotriva unui alt greu.

Campion mondial la grea în două rânduri, Briggs a deținut titlurile în 1997-1998 și 2006-2007. Lennox Lewis a spus despre Briggs că are cele mai rapide lovituri din istorie, fiind impresionat de cadența cu care lovește.

Box

Tyson, făcut KO înainte să urce în ring! "S-a dopat. Cum altfel putea reveni în asemenea formă?"

ACUM 4 ORE

Briggs a bifat de-a lungul carierei 68 de lupte, reușind 60 de victorii, 53 dintre acestea prin K.O.

Într-o discuție pe Instagram, Shannon a anunțat că a primit acordul lui Tyson pentru o luptă caritabilă.

"Tocmai ce am vorbit cu Mike Tyson. E oficial, lupta dintre noi urmează să aibă loc. Va fi ca în "rumble in the jungle" (n.r. trimitere la celebra luptă din 1974 dintre legendarii Muhammad Alli și George Foreman. Disputa s-a ținut la Kinshasa, Zair, și a adunat în tribune 60.000 de oameni. Ali s-a impus, trimițându-și rivalul la podea înainte de finalul rundei a 8-a). Vom lăsa pumnii să vorbească pentru noi. Va fi un eveniment făcut în scopuri caritabile, vreau ca lumea să înțeleagă acest lucru. Vom vedea ce mai avem în rezervor, după atâția ani", a spus Shannon Briggs.

Duelul Tyson - Holyfield rămâne în picioare

Lupta anunțată de Briggs nu înseamnă că mult așteptata dispută dintre Tyson și Holyfield nu va mai avea loc.

Evander Holyfield (57 ani) a anunțat recent că își dorește să urce din nou în ring, cu scopul unor evenimente caritabile. Holyfield, supranumit "The Warrior" (trad. - Războinicul), a dezvăluit că se gândește inclusiv la o nouă luptă cu Mike Tyson (53 ani), deși cei doi au o vârstă combinată de 110 ani.

Foști campioni mondiali la categoria grea, Holyfield și Tyson s-au întâlnit de două ori de-a lungul carierei, iar ambele meciuri au fost câștigate de "The Warrior". În primul duel din 1996, Holyfield s-a impus prin knock-out tehnic în runda a 11-a, în timp ce revanșa din 1997 s-a încheiat într-un mod inedit, care a intrat în istoria boxului. Tyson și-a mușcat adversarul de ureche, motiv pentru care a fost descalificat și și-a pierdut temporar licența din box.

Holyfield a anunțat că va reveni în ring, participând la gale și meciuri cu scop umanitar (Unite4OurFight), prin care fostul pugilist își dorește să ajute familiile afectate de Covid-19.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Box

#DORdeSPORT. Patru ani de la moartea lui Muhammad Ali. 10 lucruri mai puțin cunoscute despre el

IERI LA 17:43
Box

Mayweather, desemnat cel mai bun boxer din istorie! Mike Tyson nu intră nici în top 10

02/06/2020 LA 09:21
Subiecte asemănătoare
Box
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Box

Tyson, făcut KO înainte să urce în ring! "S-a dopat. Cum altfel putea reveni în asemenea formă?"

ACUM 4 ORE

Ultimele videoclipuri

Box

Mesajul emoționant transmis de Anthony Joshua: ”Am pierdut oameni dragi”

00:01:05

Cele mai populare

Snooker

Masterclass - Ronnie O'Sullivan te învață cum să execuți lovitura cu sprijinul

IERI LA 10:23
Vezi mai multe