Toți așteptau o dispută Tyson - Holyfield, dar prima confruntare de după revenirea în ring a lui "Iron Mike" va fi împotriva unui alt greu.
Campion mondial la grea în două rânduri, Briggs a deținut titlurile în 1997-1998 și 2006-2007. Lennox Lewis a spus despre Briggs că are cele mai rapide lovituri din istorie, fiind impresionat de cadența cu care lovește.
Briggs a bifat de-a lungul carierei 68 de lupte, reușind 60 de victorii, 53 dintre acestea prin K.O.
Box
Deontay Wilder, pe masa de operație după înfrângerea contra lui Tyson Fury! Când va reveni în ring
13/10/2021 LA 11:37
Într-o discuție pe Instagram, Shannon a anunțat că a primit acordul lui Tyson pentru o luptă caritabilă.
"Tocmai ce am vorbit cu Mike Tyson. E oficial, lupta dintre noi urmează să aibă loc. Va fi ca în "rumble in the jungle" (n.r. trimitere la celebra luptă din 1974 dintre legendarii Muhammad Alli și George Foreman. Disputa s-a ținut la Kinshasa, Zair, și a adunat în tribune 60.000 de oameni. Ali s-a impus, trimițându-și rivalul la podea înainte de finalul rundei a 8-a). Vom lăsa pumnii să vorbească pentru noi. Va fi un eveniment făcut în scopuri caritabile, vreau ca lumea să înțeleagă acest lucru. Vom vedea ce mai avem în rezervor, după atâția ani", a spus Shannon Briggs.

Duelul Tyson - Holyfield rămâne în picioare

Lupta anunțată de Briggs nu înseamnă că mult așteptata dispută dintre Tyson și Holyfield nu va mai avea loc.
Evander Holyfield (57 ani) a anunțat recent că își dorește să urce din nou în ring, cu scopul unor evenimente caritabile. Holyfield, supranumit "The Warrior" (trad. - Războinicul), a dezvăluit că se gândește inclusiv la o nouă luptă cu Mike Tyson (53 ani), deși cei doi au o vârstă combinată de 110 ani.
Foști campioni mondiali la categoria grea, Holyfield și Tyson s-au întâlnit de două ori de-a lungul carierei, iar ambele meciuri au fost câștigate de "The Warrior". În primul duel din 1996, Holyfield s-a impus prin knock-out tehnic în runda a 11-a, în timp ce revanșa din 1997 s-a încheiat într-un mod inedit, care a intrat în istoria boxului. Tyson și-a mușcat adversarul de ureche, motiv pentru care a fost descalificat și și-a pierdut temporar licența din box.
Holyfield a anunțat că va reveni în ring, participând la gale și meciuri cu scop umanitar (Unite4OurFight), prin care fostul pugilist își dorește să ajute familiile afectate de Covid-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Fury: "Wilder e idiot! M-am dus la el să îl felicit: "Bravo, omule, bun meci!" Știți ce mi-a zis?"
10/10/2021 LA 09:41
Box
Tyson Fury a câștigat lupta palpitantă cu Deontay Wilder și păstrează centura WBC a greilor
10/10/2021 LA 06:57