"Sunt în cea mai bună formă a vieții mele. Dumnezeu a fost milostiv. Cântăresc 104 kilograme și mă simt foarte bine", a spus Iron Mike după ce a anunțat că e gata să urce din nou în ring.
Chiar dacă se pune problema doar de meciuri demonstrative, nu toți privesc cu ochi buni revenierea lui Tyson. În special transformarea corpului său a devenit subiect de polemică, iar Sergei Kharitonov, despre care s-a scris că ar putea lupta cu fostul campion mondial din box, a venit cu acuze incredibile.
"E încântat și e liniștit, știe că nu vor exista controale antidoping. A luat testosteron. Are 53 de ani, cum altfel ar fi putut reveni în asemenea formă la această vârstă? Doar cu steroizi, nu există nicio altă opțiune", a spus Kharitonov pentru Russian Sport Express.
Box
Tyson Fury l-a învins pe Derek Chisora și și-a păstrat centura WBC! Fury, provocare pentru Usyk
04/12/2022 LA 08:38

Cum susține Tyson că a avut loc transformarea sa

Dacă în urmă cu un deceniu fostul campion mondial la categoria grea ajunsese să cântărească peste 170 de kilograme, acum acesta arată într-o formă fizică de invidiat. La asta a contribuit cu siguranţă şi dieta ţinută, renunţând la carne, după cum singur a dezvăluit acum câteva săptămâni. Acum, Tyson e într-o formă de invidiat şi e gata din nou să urce în ring.
Dar regimul vegan nu a fost singurul care l-a făcut pe Mike Tyson să arate din nou ca un atlet desăvârşit. Într-o emisiune de săptămâna trecută, americanul a recunoscută că a apelat şi la un tratament revoluţionar cu celule stem. La această procedură au recurs, în trecut, şi Cristiano Ronaldo sau Rafa Nadal, doi sportivi care sunt un model pentru toţi din punct de vedere al pregătirii fizice. Cum funcţionează tratamentul? A spus-o chiar Tyson, citat de Marca.
"Sângele este extras din cordonul ombilical al nou născuţilor sau din măduva osoasă şi este injectat pacientului. Când mi-au luat sângele, era de o culoare roşie închisă. Când l-au reintrodus, devenise translucid, aproape că puteam vedea prin substanţa reinjectată. A fost ciudat atunci, dar acum mă simt complet echilibrat", a spus Tyson, citat de Marca.
Tratamentul nu este simplu sau ieftin, dar se dovedeşte extrem de eficient într-o serie de probleme: în reducerea durerilor şi a inflamaţiilor, în creşterea fluxului de sânge şi în regenerarea ţesuturilor. Conform sursei citate, un pacient poate plăti între 5000 de euro şi 25.000 de euro pentru o asemenea metodă, în funcţie de cât de prestigios e spitalul în care aleg să urmeze procedura.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31