Tyson Fury a câștigat una dintre cele mai aprige disputat din boxul zilelor noastre. Pugilistul de 32 de ani, autointitulat "Regele țiganilor", a reușit să-l facă KO în runda a 11-a pe rivalul Deontay Wilder. Cei doi au fost puși la podea în această trilogie epică, dar sâmbătă seara în Las Vegas totul s-a desfășurat ca după un scenariu de film. Englezul a fost numărat de două ori pe parcursul bătăliei după ce dreaota senzațională a lui Wilder și-a atins ținta. Fury și-a revenit de fiecare dată și a dat lovitura decisivă în runda 11.
Ținând cont de miza meciului, și încasările au fost pe măsură. S-a convenit astfel ca 60% din câștigurile pay-per-view să meargă către Tyson Fury, cotat cu prima șansă, cel care va primi și nu mai puțin de 26 de milioane de euro, pe lângă suma din încasări. De cealaltă parte, Deontay Wilder va primi 17 milioane de euro pentru meci, alături de restul de 40% din PPV.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
La gala de la Las Vegas au asistat 15.820 de spectatori, printre care s-au numărat fostele staruri NBA Magic Johnson şi Shaquille O'Neal.
Campionul britanic l-ar putea înfrunta acum pe ucraineanul Oleksandr Usik, într-un meci pentru unificarea titlurilor la categoria grea, notează Agrepres. Usik a produs o mare surpriză luna trecută, când l-a învins pe britanicul Antony Joshua, deposedându-l de centurile de campion WBA, WBO şi IBF, la capătul unei lupte desfăşurate pe stadionul echipei de fotbal Tottenham Hotspur, în faţa a 67.000 de spectatori.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07