Articol scris de Alex Ioniță
Anthony Joshua s-a luptat cu Oleksandr Usyk, sâmbătă, pentru a doua oară. În cadrul primei lupte, Joshua a fost învins de către ucrainean și și-a pierdut titlurile mondiale, în luna septembrie a anului trecut. Nici de această dată britanicul nu s-a descurcat mai bine, acesta fiind învins pentru a doua oară, la puncte.
În cadrul luptei, ambii sportivi au avut dificultăți la un moment dat, dar Oleksandr Usyk a ieșit, în cele din urmă, victorios.
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07
Mulți observatori au fost de părere că Joshua s-a descurcat mult mai bine în a doua luptă, dar britanicul nu a reușit să îl învingă pe Usyk și să își recâștige titlurile pierdute anul trecut.
Tyson Fury nu a fost impresionat de prestația lui Joshua și este de părere că rivalul său a ajuns la nivelul maxim al puterilor.
"Cariera lui Joshua este făcută bucăți acum! Bucăți! Fără să fiu lipsit de respect, dar Joshua și-a atins nivelul. A pierdut 3 din ultimele 5 lupte", a declarat Tyson Fury pentru talkSPORT.
Citește și:

Tyson Fury vrea să se lupte cu Oleksandr Usyk

Tyson Fury își dorește să revină în ring, pentru a se confrunta cu ucraineanul Oleksandr Usyk. În urma înfrângerii lui Joshua, Fury a declarat că vrea să recapete centurile pentru țara sa și să îl învingă pe ucrainean.
Ambii sportivi ar fi de acord cu o asemenea confruntare, dar potrivit presei britanice, Fury cere o sumă imensă pentru a reveni în ring.
"Vreau să mă lupt cu el. Dacă nu mă bat cu Tyson Fury, nu mă mai bat deloc!", a spus Oleksandr Usyk.
"Dacă vreți acele centuri înapoi, trimiteți-mă în ring. Haide! Trimiteți-mă în ring! Îl las pe ucrainean fără centuri. Dar nu va fi ieftin. Dacă îl vreți pe cel mai bun, veți plăti foarte scump!", a transmis și Tyson Fury
Rămâne de văzut totuși dacă lupta va avea loc, dar dorința celor doi luptători există, iar acest lucru înseamnă că o luptă este posibilă.
Box
VIDEO | Mayweather a reușit un KO ca în vremurile bune cu japonezul Asakura! Urmează McGregor?
25/09/2022 LA 10:11
Box
Conor McGregor îl atacă pe Floyd Mayweather: "Minte când spune că face 100 de milioane de dolari"
24/09/2022 LA 14:25