Box

Tyson Fury este noul campion WBC la categoria grea! Victorie categorică în fața lui Deontay Wilder

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Fury

Credit imagine: Getty Images

DeIrina Aldea
23/02/2020 la 07:24

Tyson Fury a avut o evoluție de zile mari în cel de-al doilea duel cu Deontay Wilder, la Las Vegas, și este noul campion WBC.

Ceaa ce se anunța a fi meciul anului în box a fost câștigat categoric de britanicul Tyson Fury, în runda a șaptea a meciului organizat în Las Vegas, printr-un KO tehnic. Echipa lui Wilder a aruncat prosopul, iar Fury este noul campion WBC. În urma acestui rezultat, Fury îi administrează lui Wilder prima înfrângere a carierei și îi încheie perioada de dominație de cinci ani, procurându-și propria revenire în elita boxului. Tyson Fury este primul campion la grei din istorie care deține, de-a lungul carierei, fiecare centură pusă în joc: WBA, WBC, WBO, IBO, IBF, Ring, Lineal. În același timp, britanicul rămâne neînvins, cu 30 de victorii și un egal.

Box

"Am devenit cel mai detestat om din lume!" Tyson a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul cu Holyfield

PESTE 36 MINUTE

După acest meci, Deontay Wilder și Tyson Fury primesc fiecare câte 28 de milioane de dolari pentru luptă. În același timp, cei doi împart profiturile din transmisiile pay-per-view. Ei s-au întâlnit anterior în luna octombire a anului 2018. Atunci, Wilder și Fury au remizat, iar americanul a cerut revanșa considerând că rezultatul este o nedreptate pentru el luând în considerare că îl trimisese la podea de două ori pe Tyson Fury.

Tyson Fury, victorie categorică în fața lui Wilder

Înaintea acestui duel atât de așteptat la nivel mondial, Deontay Wilder disputase 43 de meciuri, iar 41 s-au terminat înainte de gongul final, reprezentând 97% din lupte. Deontay are un procentaj mai bun decât pugiliști legendari, precum Rocky Marciano, George Foreman sau Mike Tyson. Pe de altă parte, Tyson Fury disputase 30 de partide, iar 20 dintre ele au fost câștigate prin knockout, 29 de victorii și egalul cu Wilder.

Sunt bine. Lucruri ca acestea se întâmplă, inevitabil. Cel mai bun a câștigat în această seară. Am avut multe de înfruntat pentru această luptă. Este așa cum este și nu-mi caut scuze. Îmi doresc ca echipa mea să nu fi aruncat prosopul și să mă fi lăsat să lupt în continuare. Sunt un luptător, dar el s-a descurcat grozav. Noi vom reveni mai puternici. Cei mai buni trebuie să-i înfrunte pe cei mai buni. – Deontay Wilder
Am mult respect pentru Deontay Wilder. A venit aici în seara aceasta și a arătat că este un bărbat adevărat, chiar a arătat că are o inimă de campion. L-am lovit atât de puternic și a revenit în luptă. Este, într-adevăr, un luptător. Va reveni, sunt convins. Va fi campion din nou. Dar trebuie să spun că regele a revenit pe tron! – Tyson Fury

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Box

Wladimir Klitschko îl antrenează pe Evander Holyfield pentru o luptă epică împotriva lui Mike Tyson

23/05/2020 LA 07:59
Box

"Tocmai ce am vorbit cu Mike. E oficial, ne vom lupta". Primul duel al lui Tyson, la revenire

18/05/2020 LA 11:29
Subiecte asemănătoare
Box
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Box

"Am devenit cel mai detestat om din lume!" Tyson a dezvăluit ce s-a întâmplat la meciul cu Holyfield

PESTE 36 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Box

Mesajul emoționant transmis de Anthony Joshua: ”Am pierdut oameni dragi”

00:01:05

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe