Fostul campion mondial la categoria grea a urmat exemplul lui Michael Jordan, din urmă cu 25 de ani, și a transmis un mesaj scurt și concis: "I'm Back!" (trad. - M-am întors).
Comunicatul lui Michael Jordan, din 1995, când a revenit în baschet după un an și jumătate, a conținut aceeași frază. Întreaga întâmplare a fost povestită în documentarul "The Last Dance". Agentul său îi scrisese 4 variante de comunicate prin care Jordan să își anunțe revenirea în sportul care l-a consacrat, dar cel mai mare baschetbalist din istorie nu a fost de acord cu niciunul, susținând că nu exprimă ceea ce simte el. Atunci, a fost sfătuit să îl scrie singur, iar Jordan a anunțat simplu: "I'm back".
Iron Mike se pregătește să revină în ring, după o pauză de 15 ani. Legendarul pugilist american și-a informat fanii în urmă cu o lună despre posibilitatea să participe la o serie de meciuri caritabile, iar de atunci a început să posteze videoclipuri din timpul antrenamentelor. Ultima sesiune de pregătire a lui Tyson a fost de-a dreptul spectaculoasă, demonstrând că încă dispune de calități extraordinare, deși a ajuns la vârsta de 53 de ani.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
La finalul antrenamentului, Iron Mike s-a îndreptat către cameră și le-a transmis fanilor că a revenit.
"Orice este posibil dacă ești dedicat. Antrenează-te și recuperează-te inteligent.", a mai scris Tyson.

Cum se antrenează Mike Tyson

În urmă cu câteva săptămâni, Mike Tyson a dezvăluit programul său de antrenament:
Când am început să mă antrenez la sac, corpul meu era destul de obosit. Așa că am început să lucrez la condiția fizică și să intru din nou în ring (n.r. - la sala de forță), pentru că îmi doresc să particip la câteva meciuri caritabile. Trebuie să-mi reintru în formă. Alerg pe bandă, merg pe bicicletă, ridic greutăți, apoi mă antrenez la sac, câte 25-30 de minute. | Mike Tyson

Mike Tyson vs Evander Holyfield, partea a 3-a?

Mike Tyson ar urma să dispute 3 sau 4 meciuri în acest an, dar momentan nu a dezvăluit numele viitorilor adversari. Recent, Evander Holyfield (57 ani) a anunțat că își dorește, la rândul său, să urce din nou în ring, cu scopul unor evenimente caritabile. Holyfield, supranumit "The Warrior" (trad. - Războinicul), a dezvăluit că se gândește inclusiv la o nouă luptă cu Mike Tyson (53 ani), deși cei doi au o vârstă combinată de 110 ani.
Foști campioni mondiali la categoria grea, Holyfield și Tyson s-au întâlnit de două ori de-a lungul carierei, iar ambele meciuri au fost câștigate de "The Warrior". În primul duel din 1996, Holyfield s-a impus prin knock-out tehnic în runda a 11-a, în timp ce revanșa din 1997 s-a încheiat într-un mod inedit, care a intrat în istoria boxului. Tyson și-a mușcat adversarul de ureche, motiv pentru care a fost descalificat și și-a pierdut temporar licența din box.
N-aș putea să-l întreb dacă vrea să luptăm din nou, el ar trebui să facă acest pas. L-am învins de două ori, iar dacă l-aș invita în ring aș arăta ca un bătăuș căruia îi place doar să intimideze. Eu sunt dispus să lupt împotriva lui, dacă și el este de acord. Având în vedere că este vorba despre un eveniment caritabil, s-ar putea să fie interesat. Recunosc, dacă nu ar fi fost o acțiune umanitară, nu aș fi urcat din nou în ring. | Evander Holyfield

Cifrele lui Mike Tyson:

  • Lupte: 58
  • Victorii: 50
  • KO: 44
  • Înfrângeri: 44
https://i.eurosport.com/2020/05/11/2817422.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07