Promotorul Eddie Hearn a anunțat că Anthony Joshua își dorește că următoarea sa luptă să aibă loc la Londra. Astfel, noua arena de aproape 1 miliard de euro a lui Tottenham poate fi gazda marelui meci care va fi pentru centura la categoria grea.
Suntem aproape să stabilim toate detaliile. Am avut o întâlnire cu AJ aseară. Am avut oferte din Orientul Mijlociu, Africa, America, Turcia. El mi-a spus clar: vreau să lupt acasă, vreau să boxez la Londra. A fost la Madison Square Garden, a fost în Arabia Saudită, acum merge acasă. Vrea să lupte la Londra în iunie și suntem pe cale să stabilim meciul. Arena lui Spurs este în pole position și asta mi-a cerut și el
Anthony Joshua a luptat doar în Anglia înainte de meciurile cu Andy Ruiz Jr. Prima dintre cele două lupte cu Ruiz Jr a avut în Statele Unite, în timp ce a doua a fost în Arabia Saudită.
Box
Meciul Anthony Joshua - Tyson Fury, unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive în 2022
24/12/2021 LA 09:15

Pulev, favorit să fie următorul adversar

Anthony Joshua a câștigat centurile WBA (Super), IBF, WBO și IBO în revanșa cu Andy Ruiz Jr și există mai multe variante pentru următorul adversar. Veteranul din Bulgaria, Kubrat Pulev, este favorit. IBF le-a oferit încă 2 săptămâni la dispoziție pentru a se pune de acord cu lupta.
În schimb cei de la WBO vor ca ucraineanul Oleksandr Usyk să fie adversarul lui Joshua.
Box
Youtuber-ul Jake Paul, K.O.-ul anului, cu Tyron Woodley: "Bat pe oricine, oriunde, oricând"
19/12/2021 LA 12:47
Box
Un campion național de box, cu arcada spartă după ce a fost lovit cu pumnul de un antrenor
11/12/2021 LA 07:11