Articol scris de Dani Morar
Floyd Mayweather a câștigat prin KO meciul avut sâmbătă împotriva luptătorului japonez de MMA Mikuru Asakura. Este al patrulea meci demonstartiv de la retragerea lui "Money" Mayweather, care așteaptă un răspuns pozitiv din partea lui Conor McGregor pentru reeditarea meciului din 2018. Americanul câștiga atunci prin TKO, în runda a 10-a.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32
Meciul de sâmbătă cu Asakura a avut loc pe Saitama Arena, din Japonia. Trei runde de câte 2 minute trebuia să lupte Mayweather cu japonezul, însă cunoscutul boxer a obținut victoria în runda a doua, prin KO.
Prima rundă a început în forță pentru Asakura, care i-a prins câteva lovituri adversarului său, însă defensiva lui Mayweather a fost impecabilă. Mulțimea din arenă era de partea luptătorului local și aclama fiecare pumn reușit de Asakura. Mayweather părea să nu se regăsească, iar în debutul rundei a doua a mai încasat niște lovituri puternice, care l-au făcut să se clatine.
A venit momentul decisiv, când cei doi s-au luat într-un clinci, iar arbitrul i-a despărțit. Floyd a reacționat repede și a trimis mai multe lovituri la cap și la corp, iar KO-ul a venit în urma unei lovituri de dreaptă în figura lui Asakura, cu doar câteva secunde înainte de finalul rundei secunde.
"Aș dori să mulțumesc întregii țări. Japonia e minunată și are niște oameni minunați", a spus învinsul după meci, conform Daily Mail.
Citește și:

Mayweather așteaptă meciul cu Conor McGregor, în 2023

La finalul meciului din Japonia,"Money" Mayweather a vorbit din nou despre o posibilă revanșă cu Vconor McGregor. Cei doi și-au aruncat mai multe săgeți, iar un meci prinde contur pentru anul viitor.
"Vreau să ies în Tokyo și să mă distrez, apoi am un meci demonstrativ în noiembrie, în Dubai. În 2023 vreau să mă bat cu McGregor. Nu știu dacă un meci de box adevărat sau o partidă demonstrativă. S-a vorbit despre ambele posibilități, dar eu aș prefera a doua variantă", a spus McGregor după meciul din Japonia.
"Nu sunt interesat", spunea luptătorul de MMA în urmă cu câteva zile. Acest răspuns a fost unul surprinzător deoarece s-a scris că multe detalii din contractul luptei de anul viitor ar fi fost deja stabilite. Anumite voci au spus că este doar un joc al lui McGregor, care vrea să atragă cât mai multă atenție asupra meciului.
Suma care se vehiculează în dreptul lui Conir McGrgor este una amețitoare. 165 de milioane de euro ar urma să încaseze irlandezul dacă va intra pentru a doua oară în ring cu Mayweather.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07