Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au întâlnit duminică, 29 noiembrie, de la ora 04:00 (ora României), la STAPLES Center din Los Angeles, California. Super-duelul dintre Tyson și Jones Jr. s-a încheiat încă de la 7.25. Toate cele opt runde au fost dominate categoric de Mike Tyson, care nu l-a menajat nicio clipă pe Roy Jones Jr. și i-a aplicat o mulțime de lovituri puternice.
În ciuda prestației sale, Mike nu a primit o decizie prin care să fie recunoscut drept câștigător, ceea ce l-a nemulțumit, însă meciul a fost unul demonstrativ. În ciuda acestui fapt, Mike Tyson (54 de ani) va încasa 10 milioane de dolari pentru lupta cu Roy Jones Jr. (51 de ani), indiferent de faptul că duelul nu a avut un deznodământ recunoscut de arbitru. Arbitrul Chad Dawson a decis 76-76, egal, Christy Martin l-a dat învingător pe Mike cu 79-73, în timp ce Vinny Paz l-a oferit incredibil pe Jones ca învingător cu 80-76.

Snopp Dogg, reacție genială când a văzut cum decurge partida

Box
Deontay Wilder, pe masa de operație după înfrângerea contra lui Tyson Fury! Când va reveni în ring
13/10/2021 LA 11:37
Fără doar și poate, Snoop Dogg "a câștigat" seara printr-un comentariu făcut chiar în timpul luptei. Când a văzut cum se tatonează Tyson și Jones Jr., rapper-ul a avut o replică genială: "Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat în fața unui grătar!", a spus Snoop Dogg pe durata comentariului. Partenerul lui din cabină a început să râdă imediat.
De altfel, Snoop Dogg a fost marea atracție la meciul de box dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior, în absența publicului. Rapper-ul american în vârstă de 49 de ani a făcut un show de zile mari în arena Staples Center (Los Angeles, California) înainte de începerea luptei propriu-zise. De altfel, Snoop Dogg este cunoscut drept un mare iubitor al sporturilor de contact. În trecut, americanul a fost atras și de wrestling, el făcându-și apariția în două rânduri la WrestleMania.
Box
Fury: "Wilder e idiot! M-am dus la el să îl felicit: "Bravo, omule, bun meci!" Știți ce mi-a zis?"
10/10/2021 LA 09:41
Box
Tyson Fury a câștigat lupta palpitantă cu Deontay Wilder și păstrează centura WBC a greilor
10/10/2021 LA 06:57