Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au întâlnit duminică, 29 noiembrie, de la ora 04:00 (ora României), la STAPLES Center din Los Angeles, California. Super-duelul dintre Tyson și Jones Jr. s-a încheiat încă de la 7.25. Toate cele opt runde au fost dominate categoric de Mike Tyson, care nu l-a menajat nicio clipă pe Roy Jones Jr. și i-a aplicat o mulțime de lovituri puternice.
În ciuda prestației sale, Mike nu a primit o decizie prin care să fie recunoscut drept câștigător, ceea ce l-a nemulțumit, însă meciul a fost unul demonstrativ. În ciuda acestui fapt, Mike Tyson (54 de ani) va încasa 10 milioane de dolari pentru lupta cu Roy Jones Jr. (51 de ani), indiferent de faptul că duelul nu a avut un deznodământ recunoscut de arbitru. Arbitrul Chad Dawson a decis 76-76, egal, Christy Martin l-a dat învingător pe Mike cu 79-73, în timp ce Vinny Paz l-a oferit incredibil pe Jones ca învingător cu 80-76.

Snopp Dogg, reacție genială când a văzut cum decurge partida

Box
Moment ireal la un meci de box! A refuzat să reintre în ring: "Vreau să ajung acasă în viață"
27/06/2022 LA 13:52
Fără doar și poate, Snoop Dogg "a câștigat" seara printr-un comentariu făcut chiar în timpul luptei. Când a văzut cum se tatonează Tyson și Jones Jr., rapper-ul a avut o replică genială: "Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat în fața unui grătar!", a spus Snoop Dogg pe durata comentariului. Partenerul lui din cabină a început să râdă imediat.
De altfel, Snoop Dogg a fost marea atracție la meciul de box dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior, în absența publicului. Rapper-ul american în vârstă de 49 de ani a făcut un show de zile mari în arena Staples Center (Los Angeles, California) înainte de începerea luptei propriu-zise. De altfel, Snoop Dogg este cunoscut drept un mare iubitor al sporturilor de contact. În trecut, americanul a fost atras și de wrestling, el făcându-și apariția în două rânduri la WrestleMania.
Box
Când și unde are loc revanșa dintre Oleksandr Usyk și Anthony Joshua! Anunțul oficial
20/06/2022 LA 07:27
Box
Artur Beterbiev a unificat titlurile WBO, WBC şi IBF la categoria semigrea
19/06/2022 LA 11:19