Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au întâlnit duminică, 29 noiembrie, de la ora 04:00 (ora României), la STAPLES Center din Los Angeles, California. Super-duelul dintre Tyson și Jones Jr. s-a încheiat încă de la 7.25. Toate cele opt runde au fost dominate categoric de Mike Tyson, care nu l-a menajat nicio clipă pe Roy Jones Jr. și i-a aplicat o mulțime de lovituri puternice.

În ciuda prestației sale, Mike nu a primit o decizie prin care să fie recunoscut drept câștigător, ceea ce l-a nemulțumit, însă meciul a fost unul demonstrativ. În ciuda acestui fapt, Mike Tyson (54 de ani) va încasa 10 milioane de dolari pentru lupta cu Roy Jones Jr. (51 de ani), indiferent de faptul că duelul nu a avut un deznodământ recunoscut de arbitru. Arbitrul Chad Dawson a decis 76-76, egal, Christy Martin l-a dat învingător pe Mike cu 79-73, în timp ce Vinny Paz l-a oferit incredibil pe Jones ca învingător cu 80-76.

Box
Tyson - Holyfield, șanse mari să se dispute! Bursa uriașă pentru lupta anului 2021
11/01/2021 LA 08:02

Snopp Dogg, reacție genială când a văzut cum decurge partida

Fără doar și poate, Snoop Dogg "a câștigat" seara printr-un comentariu făcut chiar în timpul luptei. Când a văzut cum se tatonează Tyson și Jones Jr., rapper-ul a avut o replică genială: "Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat în fața unui grătar!", a spus Snoop Dogg pe durata comentariului. Partenerul lui din cabină a început să râdă imediat.

De altfel, Snoop Dogg a fost marea atracție la meciul de box dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior, în absența publicului. Rapper-ul american în vârstă de 49 de ani a făcut un show de zile mari în arena Staples Center (Los Angeles, California) înainte de începerea luptei propriu-zise. De altfel, Snoop Dogg este cunoscut drept un mare iubitor al sporturilor de contact. În trecut, americanul a fost atras și de wrestling, el făcându-și apariția în două rânduri la WrestleMania.

Box
Tyson – Holyfield, episodul trei în 2021? Proiectul despre care vorbește toată planeta
02/01/2021 LA 13:36
Box
Anthony Joshua l-a făcut K.O. pe Pulev în runda 9! Campionul mondial își păstrează cele 4 titluri
13/12/2020 LA 07:33