”Oriunde sunteți în lume, fac acest videoclip ca să vă spun că sper că sunteți bine. Eu voi mă voi menține în siguranță”, a afirmat Joshua. El a vorbit apoi cu fanii de toate vârstele care nu își pot părăsi casele pentru a-și face activitățile zilnice, el fiind în aceeași situație.
”Mi-ar plăcea să fiu afară să fac ce îmi place, să merg cu bicicleta, să mă întâlnesc cu băieții, să mă lupt, să merg la sală... Chiar și un rebel ca mine însă încearcă să respecte regulile pentru a face ceea ce trebuie”, a continuat el.
Britanicul avea programată o luptă cu Kubrat Pulev. Însă interzicerea adunărilor publice a dus la reprogramarea meciului. Deocamdată nu există alte informații privind lupta.
Box
Tyson Fury revine în box în 2022! "Momentan nu are adversar"
24/11/2021 LA 16:19

Mesajul emoționant transmis de Anthony Joshua: ”Am pierdut oameni dragi”

”Nu am pierdut pe nimeni în imediata apropiere de mine. Dar am pierdut persoane dragi de la sală, prieteni și prieteni ai prietenilor. ȘI devine totul mult mai serios când e mai aproape de tine”, a precizat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Saul "Canelo" Alvarez rescrie istoria boxului și este erou național în Mexic!
07/11/2021 LA 09:45
Box
Lucian Bute, inclus în Panteonul sporturilor din Quebec! Ce a declarat
04/11/2021 LA 17:21