”Oriunde sunteți în lume, fac acest videoclip ca să vă spun că sper că sunteți bine. Eu voi mă voi menține în siguranță”, a afirmat Joshua. El a vorbit apoi cu fanii de toate vârstele care nu își pot părăsi casele pentru a-și face activitățile zilnice, el fiind în aceeași situație.
”Mi-ar plăcea să fiu afară să fac ce îmi place, să merg cu bicicleta, să mă întâlnesc cu băieții, să mă lupt, să merg la sală... Chiar și un rebel ca mine însă încearcă să respecte regulile pentru a face ceea ce trebuie”, a continuat el.
Britanicul avea programată o luptă cu Kubrat Pulev. Însă interzicerea adunărilor publice a dus la reprogramarea meciului. Deocamdată nu există alte informații privind lupta.
Box
Mihai Nistor și-a pus adversarul în genunchi în mai puțin de o repriză!
29/10/2022 LA 08:32

Mesajul emoționant transmis de Anthony Joshua: ”Am pierdut oameni dragi”

”Nu am pierdut pe nimeni în imediata apropiere de mine. Dar am pierdut persoane dragi de la sală, prieteni și prieteni ai prietenilor. ȘI devine totul mult mai serios când e mai aproape de tine”, a precizat el.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Box
Mayweather și McGregor, ce nebunie! 1,5 miliarde de dolari pentru două bătălii epice
07/10/2022 LA 18:31
Box
Tyson Fury nu se mai duelează cu Anthony Joshua! Anunțul campion mondial WBC
27/09/2022 LA 13:07