Articol sponsorizat
Marți, 3 noiembrie, și miercuri, 4 noiembrie, sunt programate cele 16 partide din grupele Champions League - runda a 3-a. Au trecut deja două etape, astfel că lucrurile încep să prindă contur. Cele mai multe din favoritele la pariuri Champions League și-au respectat blazonul și au acumulat deja câte 6 puncte (Bayern Munchen, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Barcelona), altele sunt pe poziția a doua în grupe (PSG, Juventus, Atletico Madrid), însă nu lipsesc nici surprizele. Real Madrid și Inter Milano, mari favorite ale grupei B, sunt pe ultimele două poziții, iar Dortmund se află pe 3 - în spatele lui Lazio și Brugge.
Pentru aceasta runda, portalul gnttips.ro va propune o serie de pronosticuri pentru Liga Campionilor.
Business
Cristian Gheorghe, specialist în marketing sportiv: „David Popovici a devenit un brand global"
11/10/2022 LA 07:54

Cele mai tari meciuri programate în runda a 3-a a Ligii Campionilor

Atalanta vs. Liverpool - marți, 3 noiembrie, ora 22:00
Deși începea drumul cu 3 înfrângeri, Atalanta reușea un parcurs excelent în ediția trecută de Champions League, fiind eliminată abia în sferturi de PSG. Asta în condițiile în care Liverpool - deținătoare a trofeului la vremea respectivă - părăsea competiția în optimi. Acum însă, cele două ocupă primele 2 poziții în Grupa D , Atalanta (4 puncte) și Liverpool (6 puncte), și urmează să de înfrunte pentru prima oară în istorie.
Atalanta a înscris în medie 2.4 goluri în ultimele meciuri de acasă, aceeași medie pe care o au și „cormoranii” în cele mai recente deplasări. Astfel, derbyul grupei D este un meci de la care așteptăm goluri de ambele părți și un rezultat pozitiv al lui Liverpool.
Pariul „X2 & ambele marchează” beneficiază de o cotă 1.81 la majoritatea agentiilor de pariuri.
Real Madrid vs. Inter Milano - marți, 3 noiembrie, ora 22:00
Grupa B este singura în care lucrurile nu merg nici pe departe conform previziunilor. Asta pentru că principalele două favorite, Real și Inter se află pe ultimele poziții după primele 2 etape, cu 1, respectiv 2 puncte.
Cu 4 victorii în cele 5 meciuri jucate la Madrid contra lui Inter, în revenire de formă în La Liga și cu mare nevoie de puncte în Liga Campionilor, Realul va tura motoarele la maxim marți, astfel că sunt șanse destul de bune pentru Zidane să câștige primul său duel, în calitate de antrenor, contra lui Antonio Conte.
„Victorie Real Madrid & sub 4.5 goluri” este un pariu cotat cu 2.40 care merită luat în calcul.
Salzburg vs. Bayern - marți, 3 noiembrie, ora 22:00
Actuala deținătoare a trofeului și lider în Grupa A (6 puncte), Bayern Munchen, are parte de cea mai scurtă deplasare în competiție, urmând să evolueze marți la Salzburg, oraș situat la mai puțin de 150 de kilometri de Munchen. Partida are o favorită clară, însă Salzburg, deși are doar 1 punct, a arătat destul de bine în cele două partide disputate până acum (2-2 acasă cu Lokomotiv Moscova și 2-3 la Atletico Madrid), astfel că sunt premise să asistăm la un meci spectaculos.
La unele agenții poți plasa pariul „Bayern câștigă, ambele marchează și peste 2.5 goluri” la o cotă foarte atrăgătoare, 2.00.
Basaksehir vs. Manchester United - miercuri, 4 noiembrie, ora 19:55
Fără niciun punct după primele partide din Grupa H, turcii de la Basaksehir primesc vizita englezilor de la Manchester United, lider în grupă, cu 6 puncte acumulate în victoriile 2-1 pe terenul lui PSG și 5-0 acasă cu Leipzig. Campioana Turciei a pierdut ambele partide cu același scor, 2-0, și cel mai probabil va ceda și în fața „diavolilor roșii” la minim 2 goluri diferență.
Victorie Manchester la minim 2 goluri are cota 2.10 în ofertele de pariuri.
Leipzig vs. PSG - miercuri, 4 noiembrie, ora 22:00
PSG și Leipzig ocupă locurile 2 și 3 în aceeași grupă H, iar partida de miercuri se anunță a fi una foarte disputată. Leipzig a marcat în medie 2.75 goluri pe propriul teren și trebuie să forțeze victoria dacă vrea să păstreze șanse la calificare, iar PSG nu mai are nevoie de nicio prezentare. Totuși, remarcăm faptul că finalista ediției trecute a obținut 9 victorii în ultimele 10 deplasări, înscriind o medie de 3.3 goluri.
Unul din cele mai populare ponturi pariuri Champions League pentru partida Leipzig - PSG este „X2 & peste 2.5 goluri” la o cotă de 2.15 la Unibet.
Business
Sfaturi de îngrijire a pielii în timpul antrenamentului activ
26/09/2022 LA 09:14
Business
Sportano.ro: cele mai bune branduri de sport la un loc - descoperă produse selectate de specialişti
13/07/2022 LA 12:37