Sportul trăiește în noi toți. Într-o formă sau alta, fiecare om de pe planetă are contact cu sportul. Fie prin practică, fie prin pasiune, fie prin job sau prin intermediul cunoscuților. Iar dacă niciuna dintre cele menționate nu este corectă, sigur auzi de sporturi peste tot la televizor. Le practici sau nu, suntem siguri că vei ajunge să pariezi pe ele, așa că iată care sunt cele mai populare sporturi din lume pe care va trebui să pariezi în 2021:

Fotbal

Dacă nu ai un un cont înregistrat la un operator de pariuri și nu știi la care să apelezi, intră repede pe internet, download netbet casino apk și vei avea acces instant la una dintre cele mai bune aplicații de betting din România. Sportul care se menține în top de ani de zile și care în continuare va fi opțiunea principală pentru orice parior este fotbalul. Fotbalul este atât de dominant pe glob încât nu trebuie să fii un jucător la o echipă oficială pentru ca acest sport să devină un stil de viață pentru tine.
Business
"Marile cluburi din București pierd lupta pentru fani cu provincia" Cristian Gheorghe
13/10/2021 LA 05:42
Vedem știri despre fotbal în fiecare zi. Se creează afaceri bazate pe acest sport, sunt lansate programe TV și emisiuni care au ca subiect principal de discuție fotbalul, iar pe teritoriul Europei, oamenii își stabilesc vacanțe în funcție de turneele de fotbal care au loc, își fac tatuaje cu evenimentele importante dintr-un meci sau campionat de fotbal, iar agențiile de pariuri sunt mai prospere ca niciodată.
În ceea ce privește acoperirea și reputația sa pe internet, fotbalul acaparează și website-urile de știri, dar vezi referiri la echipele de fotbal peste tot în tabloide. Să nu mai vorbim despre știrile mondene unde fotbaliștii sunt lideri de titluri. Cele mai mari campionate sportive au loc în fotbal, cele mai mari salarii sunt în fotbal și implicit industria unde se pompează cei mai mulți bani este tot fotbalul, deci și în 2021 avem un lider stabilit.
https://i.eurosport.com/2021/07/27/3184033.png

Hochei

Hocheiul este un sport despre care nu auzi foarte multe și nici destul de des încât să îți prezinte interes. Spunem asta deoarece pe teritoriul Europei, acest sport nu este tocmai cel mai popular, iar cei mai mulți pariori nu vor să se atingă de pariurile la sporturile pe gheață deoarece nu au acces la informații destul de succinte încât să merite atenția lor. Este totuși pe locul doi deoarece pe teritoriul Statelor Unite și a câtorva țări unde sportul a prins popularitate, Hocheiul are o audiență destul de mare.
Vei vedea campionate importante de Hockey organizate în țări precum Statele Unite, Rusia, Canada, Suedia, Finlanda și chiar Cehia sau Slovacia. Aici se află fanii adevărați ai acestui sport. Informația ar putea fi destul de importantă având în vedere că pentru a te putea informa corect despre campionatele de Hockey dina ceste țări, ai putea accesa website-uri de știri sau de analiză ce au origini în țările respective.

Tenis

Spre deosebire de jocul de hochei, jocul de tenis are mai mult succes pe plan mondial deși nu este nici pe departe atât de promovat precum celelalte sporturi de top. Acest lucru se vede foarte bine în momentul în care deschidem televizorul, iar reclamele la Tenis sunt mereu printre ultimele. Dacă întrebi un copil ce sport ar dori să practice, majoritatea îți vor răspunde fotbal. Este un sport practicat în mai multe țări, dar nici nu se vrea a fi o activitatea care să genereze extrem de multă zarvă și zgomot în lume.
Tenisul pare a fi un sport mai educat, echilibrat unde sunt impuse anumite reguli și la care participă numai oameni care iubesc o activitate sportivă de calitate, o luptă psihologică între doi oameni, fiecare cu același obiectiv în minte. Tenisul poate fi jucat atât pe suprafețe de iarbă, dar și zgură, iar pariurile ce pot fi plasate pe acest sport sunt foarte multe, motiv pentru care am ales să-l includem în topul nostru.

Rugby

Încă un sport american, rugby-ul este emblematic pentru comunitatea americană. Este promovat ca un sport important chiar din liceu, copiii pot primi burse speciale de merit dacă se dovedesc a fi talentați la un asemenea sport și chiar de la nivel mic există o luptă crâncenă pentru locurile din echipele școlii. Rugby este sportul principal din Anglia, Wales, Scoția, Irlanda, Africa de Sud sau Noua Zeelandă.
Pe parcursul unui meci de rugby au loc foarte multe acțiuni de atac sau apărare, jocul este foarte des întrerupt, iar de aici oferta de pariuri se dezvoltă incredibil de mult.
https://i.eurosport.com/2021/07/27/3184028.png

Baschet

Niciun top al sporturilor internaționale nu putea să debuteze fără baschet. Unul dintre cele mai populare sporturi din lume, cu atleți extrem de talentați și sportivi care au schimbat lumea prin atitudinea și talentul lor.
Joc pornit din Statele Unite care a fost foarte rapid adoptat de către restul țărilor. Să fii spectator la un meci de baschet este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poți face. Muzică, acțiune, scârțâit de ghete, iar zgomotul mingii de Baschet este unul unic.
Același lucru se întâmplă și în agențiile de pariuri unde gamblerii încearcă să descurce cele mai grele cote și pariuri la cel mai spectaculos sport.
Concluzie
Dacă aveai nevoie de o listă completă de sporturi pentru anul acesta, iată că acum am pregătit-o noi pentru tine. Pariază la sporturile care îți plac, fă-o cu plăcere și încearcă să te și distrezi în tot acest timp.
Business
Se anunță o vară fierbinte! Un premiu de 1 milion de euro îi așteaptă pentru cei mai inspirați fani
19/05/2021 LA 13:07
Business
Care sunt cele mai importante afectiuni tratate prin acupunctură?
21/12/2020 LA 14:11