Sportivii acumulează pe parcursul carierei performanțe, faimă și bani. Acestea sunt ingredientele de la care ar trebui să pornească viața de după sport. Orice mare sportiv al planetei are în spate o adevărată echipă, iar brandul său este valorificat în funcție de acești oameni "invizibili", mai ales pentru publicul larg.
Cătălin Rusu este unul dintre acești "magicieni", care reușesc să ajute mari sportivi să construiască un brand în jurul performanței. Virgil Stănescu a colaborat cu el în cazul unor nume foarte cunoscute din sportul românesc: Cristina Neagu, Ana Maria Brânză, Camelia Potec și Mihai Leu.
Vorbim despre Branduri in sport. Vorbim despre ce lipseste din acest punct de vedere industriei sportive sau cum s-a schimbat paradigma comunicarii din punctul de vedere al unui sportiv
Business
"Marile cluburi din București pierd lupta pentru fani cu provincia" Cristian Gheorghe
13/10/2021 LA 05:42
Cătălin Rusu este Chief Creative Partner și CEO la Rusu+Borțun (Brand Growers si Cyber Growers)
Când s-a accidentat Cristina Neagu, am simțit că este cel mai bun moment pentru brandul ei. În momentele astea grele, anumite valori umane ies la iveală În momentele grele, omul arată în ce crede cu adevărat și devine relevant pentru o scară mai largă
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Business
Cele mai populare sporturi din lume pe care să pariezi în 2021
27/07/2021 LA 13:25
Business
Se anunță o vară fierbinte! Un premiu de 1 milion de euro îi așteaptă pentru cei mai inspirați fani
19/05/2021 LA 13:07