Oferta propusă de specialiștii în materie de soluții de încălzire alternativă de la Pefoc, îți pune la dispoziție o gamă completă de focare pentru orice tip de semineu lemne, de la variantele tradiționale din fontă, focarele standard și până la focare premium șamotate sau focare de lux, ce reprezintă vârful de gamă al firmei sibiene. Toate modelele sunt compatibile atât în cazul unui șemineu clasic pe lemne, cât și în cazul șemineelor de exterior care funcționează pe bază de gaz, GPL sau a diverselor modele de soba pe peleti.
Focarele de șemineu din oferta Pefoc pot fi structurate modular din punct de vedere al plasamentului sticlei de focar, doar pe partea din față, față plus o laterală (stânga sau dreapta) sau pot fi proiectate chiar și cu trei sau patru laturi din sticlă. În plus, la solicitarea clientului, acestea se pot configura prin montajul de sisteme de acumulare termică, tehnologie cu dublu-geam (pentru un consum minim de lemne și un plus de siguranță) precum și decorare personalizată cu șamotă neagră sau alte detalii și accesorii ce vor face diferența din punct de vedere estetic și funcțional.
În continuare veți afla cele mai importante specificații și detalii cu rolul de a va ajuta în alegerea variantei ideale pentru șemineul din locuința dumneavoastră.
Business
"Marile cluburi din București pierd lupta pentru fani cu provincia" Cristian Gheorghe
13/10/2021 LA 05:42
Începem cu tradiționalele focare din fontă care sunt recunoscute pentru durabilitatea extinsă și proprietățile lor remarcabile de tranfer rapid al căldurii în interiorul hotei, totodată permițând acumularea și distribuirea uniformă a agentului termic în camerele aflate în proximitatea locului unde este montat șemineul. Singurul neajuns este dat de faptul că, arderea lemnului nu este la fel de eficientă ca și în cazul focarelor șamotate, iar ca și consecință, ne vom confrunta cu mai multă cenușă și depuneri mai mari pe sticlă la interiorul coșului de fum sau la nivel de burlan soba.
Focarele șamotate standard, în comparație cu cele din fontă, au rezultate mai bune în timpul arderii, diminuând astfel reziduurile și depunerile pe sticlă. Șamota ajută la dezvoltarea unei temperaturi mai mari în camera de ardere, în schimb, fiind vorba despre un material consumabil, in functie și de nivelul și durata de exploatare, va trebui să aveți în vedere înlocuirea acesteia o dată la 5 ani, în cazul deteriorării.
Pe de altă parte, focarele premium sau de lux, se diferențiază de celelalte modele din gamă, atât datorită calității superioare a materialelor folosite în procesul de confecționare (șamotă arsă cu rezistență mecanică superioară, oțel cu compoziție semnificativă de carbon, vopsea anti-zgârieturi), cât și prin tehnologia revoluționară de ardere a lemnului cu randament ce depășește pragul de 80%.
Un alt factor important de luat în calcul atunci când vrem să ne alegem focarul potrivit, se referă la aportul termic necesar încălzirii locuinței noastre. Așadar, nu trebuie să uităm că un focar se ia în calcul ca o sursă alternativă de încălzire a casei, și acest aspect trebuie tratat ca atare. În același timp este necesar să avem în vedere și următoarele variabile: spațiul în care se va amplasa șemineul, înălțimea acestuia, precum și masa totală a șemineului, alături de numărul de încăperi pe care intenționăm să le suplimentăm termic.
Dar nu te simți copleșit de detaliile tehnice și respiră ușurat pentru că, specialiștii de la Pefoc, cu experiența lor acumulată în peste 10 ani de proiecte livrate cu succes, miilor de clienți mulțumiți din întreaga țară, sunt dispuși să te ajute și pe tine cu toate informațiile necesare pentru a face alegerea corectă. Și pentru că veștile bune vin întotdeauna la pachet, transportul este gratuit pentru toată gama de focare de șeminee din catalog.
Business
Cele mai populare sporturi din lume pe care să pariezi în 2021
27/07/2021 LA 13:25
Business
Se anunță o vară fierbinte! Un premiu de 1 milion de euro îi așteaptă pentru cei mai inspirați fani
19/05/2021 LA 13:07