În realizarea platformei SportXpert s-a pus un accent deosebit pe experiența pariorului, urmărindu-se ca acesta să beneficieze de un mediu prielnic câștigurilor, dar și de informații profesionale pentru a-și crește la maxim șansele de reușită.
Scopul principal al platformei SportXpert este dezvoltarea celei mai mari comunități de pariori profesioniști din România. Pentru a-și putea îndeplini acest ideal, creatorii se axează pe calitatea materialelor publicate, dar și pe o legătură strânsă cu membrii platformei pentru a evolua pe baza feedback-ului și impresiilor lor.

Cum să te alături comunității SportXpert?

Business
Cristian Gheorghe, specialist în marketing sportiv: „David Popovici a devenit un brand global"
11/10/2022 LA 07:54
Accesează pagina principală a platformei SportXpert, derulează până aproape de final și descoperă formularul de înregistrare! Poți deveni membru SportXpert cu ajutorul propriei adrese de e-mail, prin alegerea unui nume de utilizator și a unei parole secrete. Apoi, mai trebuie să confirmi faptul că ai peste 18 ani și ești de acord cu termenii și condițiile SportXpert, să nu uiți să bifezi căsuța în care îți exprimi dorința de a fi mereu la curent cu ultimele știri SportXpert și să-ți creezi un cont de membru. Acest procedeu simplu de efectuat și la îndemâna oricui îți deschide porțile către universul magic al pariurilor online.
Odată înregistrat pe SportXpert, profită la maxim de ponturile gratuite din sport și pariază pe echipele preferate! Află care este biletul zilei urmând activitatea tipsterilor cu experiență și participă la competiții ce-ți pot aduce premii valoroase!

Ce avantaje îți oferă SportXpert?

Dacă iubești sportul, ești pasionat de pariuri, nu te dai în lături de la o rundă de păcănele gratis și vrei să faci parte dintr-o comunitate cu aceleași interese, atunci SportXpert este pentru tine!
SportXpert îți oferă o mulțime de avantaje imbatabile pe care nu le poți descoperi și la alte site-uri de profil. Printre cele mai importante din acestea se numără:
  • șansa de a paria gratuit, dar a câștiga pe bune premii lunare în valoare de 9400 RON;
  • posibilitatea de a te întrece cu prietenii în competiții organizate direct pe platforma SportXpert;
  • ponturi fotbal, tenis și multe alte sporturi zi de zi;
  • predicții gratuite pentru pentru a-ți face biletul preferat la pariuri;
  • scoruri live ale meciurilor favorite;
  • informații proaspete în legătură cu cele mai bune case de pariuri din România și bonusurile acestora;
  • articole profesionale dedicate pasionaților de sport și de pariuri sportive;
  • streaming live al celor mai tari meciuri de FIFA, CS:GO, DOTA, LOL sau NBA2K.

Cum poți să câștigi cu SportXpert?

Pariurile sunt mai distractive când îți aduc și premii reale, nu-i așa? Dacă te pricepi la pariuri, ești o persoană norocoasă în general și pe deasupra îți mai plac și sporturile, înscrie-te într-unul din cele trei concursuri puse la bătaie de SportXpert!

Concursul Tipsterul Lunii

Nu ratezi nicio informație nouă din lumea sporturilor și le ai cu statisticile? Sau pur și simplu ai o intuiție atât de bună încât câștigi la pariuri fără să-ți bați capul cu documentarea? Indiferent care este situația ta, impresionează comunitatea SportXpert cu talentul tău și ai șansa de a câștiga premii atractive sub forma unor pariuri gratuite.

Concursul Pariorul Popular

Nu te poți numi expert în adevăratul sens al cuvântului dacă sfaturile tale nu sunt validate și de comunitate. Indiferent de domeniu, fanii se adună acolo unde primesc informații de valoare, iar dacă ești unul din pariorii care știu cum să atragă publicul, SportXpert te răsplătește! Convinge-ți urmăritorii să te susțină și să distribuie mai departe ponturile postate de tine și astfel te poți califica pentru titlul de cel mai popular parior, fiind răsplătit în același timp și cu premii pe măsură!

Concursul Pariorul Super Activ

Poți să tastezi cu ochii închiși, într-o fracțiune de secundă cuvintele cheie: “meciuri live azi”, “ponturi hunter” sau “ponturi pariuri azi” pentru că cea mai mare parte a timpului liber ți-o petreci căutând pe internet ponturi despre pariuri? Înseamnă că ești un parior super activ și meriți să fii răsplătit! Cum? Doar postând predicții pe site-ul SportXpert și ajutându-i astfel pe ceilalți membri ai comunității să ia cele mai bune decizii!
Dacă îți plac sporturile, iar pariurile au ajuns pentru tine un stil de viață, hai pe platforma SportXpert și alătură-te unei comunități extraordinare care te așteaptă cu brațele deschise!
Business
Sfaturi de îngrijire a pielii în timpul antrenamentului activ
26/09/2022 LA 09:14
Business
Sportano.ro: cele mai bune branduri de sport la un loc - descoperă produse selectate de specialişti
13/07/2022 LA 12:37