România ocupă locul 3 în grupa sa din Liga Națiunilor, cu doar 4 puncte acumulate în 4 etape. În schimb, Norvegia este pe locul 2, cu 9 puncte, la egalitate cu liderul Austria. Nordicii au câștigat categoric partida din meciul tur cu România: 4-0 la Oslo. Atacantul Erling Haaland, care joacă în Bundesliga la Borussia Dortmund, a punctat de 3 ori în acel meci și este un pericol principal și în meciul de duminică seară de la București.
Lotul României a suferit multe schimbări, fiind aduși jucători noi precum Cristian Bălgrădean, Cristian Ganea, Valentin Crețu, Vasile Mogoș, Iulian Cristea, Bogdan Țîru, Bogdan Mitrea, Alexandru Băluță, Erik Bicfalvi, Alexandru Albu, Dennis Man și Florin Tănase. Este de așteptat să fie multe schimbări și în primul 11. Mirel Rădoi se confruntă pe de o parte cu indisponibilități în special în defensivă, dar pe de altă parte dorește să testeze jucători pentru a forma și consolida echipa pentru viitoarele meciuri importante.
Pariuri pentru România - Norvegia, cote bune pentru meciurile din Liga Națiunilor.
Business
"Marile cluburi din București pierd lupta pentru fani cu provincia" Cristian Gheorghe
13/10/2021 LA 05:42
1. Ambele marchează & peste 2.5 goluri în meci - pariu combo de cotă 2.28 la Unibet
Norvegia are rezultate foarte bune și este obișnuită să înscrie. Din păcate, România este obișnuită inclusiv să primească goluri, și nu puține - o medie de 2 goluri primite în meci în cele 5 meciuri oficiale disputate în acest an. Gazdele partidei de duminică seară au reușit totuși să marcheze în 6 din ultimele 8 meciuri oficiale disputate pe teren propriu. Echipa României are un concept ofensiv, confirmat meci de meci, indiferent de rezultat. Atacantul Erling Haaland rămâne principalul pericol pentru defensiva noastră. Pasionații de pariuri ar putea selecta opțiuni pentru un pariu combo din oferta Unibet - cotă 2.28 pentru îndeplinirea a două condiții simultan: ambele echipe înscrie, iar în total se consemneză cel puțin 3 goluri în meci.
https://i.eurosport.com/2020/11/13/2936212.png
2. Norvegia marchează ultimul gol din meci - cotă 1.66 oferită de Unibet
Nordicii au închis tabela în 4 din cele 5 partide oficiale pe care le-au jucat în acest an, ceea ce arată șanse mari de reușită pentru opțiunea în care la fel se va întâmpla și în meciul de la București cu România. Cota este excelentă la Unibet pentru un astfel de pariu - 1.66. Tot în 5 meciuri oficiale, România a fost ultima echipă care a marcat doar o dată. Realitatea este că echipa noastră scade energia de obicei pe final de meci, iar adversarii pot profita pentru a înscrie.
Pont special la pariuri online pentru această selecție: un super avantaj este oferit de Unibet, unde se returnează miza jucătorilor în cazul în care meciul se termină 0-0.
https://i.eurosport.com/2020/11/13/2936211.png
3. Norvegia câștigă repriza a doua - cotă 2.50 la Unibet
Iată că Norvegia are șanse nu doar să puncteze ultima în meci, dar și să câștige repriza a doua - idee demnă de încercat la pariuri online, pentru a profita de cota extrem de atractivă de la Unibet: 2.50. Norvegia a reușit să câștige repriza a doua în trei din cele cinci meciuri oficiale disputate în 2020. De cealaltă parte, România a pierdut de trei ori repriza secundă în cele cinci meciuri oficiale din acest an, precum și în amicalul cu Belarus.
https://i.eurosport.com/2020/11/13/2936210.png
Business
Cele mai populare sporturi din lume pe care să pariezi în 2021
27/07/2021 LA 13:25
Business
Se anunță o vară fierbinte! Un premiu de 1 milion de euro îi așteaptă pentru cei mai inspirați fani
19/05/2021 LA 13:07