În funcţie de sportul pe care alegi să îl practici, fie că adopţi jogging, fitness, fotbal sau baschet, îţi vei procura şi echipamentul sportiv adecvat.

Cum trebuie să fie un echipament pentru sport?

Dacă te-ai hotărât să laşi în urmă sedentarismul şi să te bucuri de beneficiile practicării sportului, atunci trebuie să ştii că una dintre primele etape este reprezentată de procurarea echipamentului sportiv potrivit. Un echipament sportiv este format din pantaloni de sport şi tricouri bărbați, încălţămintea potrivită şi accesoriile necesare, specifice activităţii fizice alese.
Business
Sportano.ro: cele mai bune branduri de sport la un loc - descoperă produse selectate de specialişti
13/07/2022 LA 12:37
Un echipament sportiv trebuie să fie fabricat din materiale a căror textură permite o ventilare bună, uscarea rapidă, absorbţia transpiraţiei şi o evacuare optimă, astfel încât să te simţi confortabil şi în siguranţă. În fabricarea tricourilor pentru sport se folosesc poliamida, poliesterul şi elastanul, fiecare dintre acestea conferind anumite calităţi. Poliamida şi poliesterul asigură evacuarea transpiraţiei, dar şi o foarte bună izolaţie termică, în timp ce un tricou sau o pereche de pantaloni din elastan îţi vor permite libertate de mişcare, în acelaşi timp, potrivindu-se perfect oricărei staturi şi siluete.

Ce tricou se potriveşte activităţii tale sportive?

MODIVO vine în întâmpinarea pasionaţilor de sport, ajutându-te să îţi procuri tricourile potrivite sportului preferat. Astfel, dacă preferi să alergi sau să practici fotbal ori baschet pentru a-ţi menţine tonusul, este indicat să îţi procuri tricouri potrivite măsurii tale, nici foarte mulate, dar nici largi. Cu mânecă sau tip maieu, este foarte important ca acestea să îţi ofere libertate de mişcare, dar şi confort la nivelul pielii, menţinându-ţi în acelaşi timp o temperatură corporală constantă.
Pentru antrenamentele de fitness, optează pentru tricouri mulate, asigurându-ţi astfel posibilitatea de a te simţi confortabil în timpul antrenamentului, manevrând cu uşurinţă aparatele de sport. Astfel, atunci când îţi alegi tricourile pentru sport, optează pentru măsura ta, dar ia în calcul şi design-ul, alegând modelul preferat, potrivit tendinţelor tale în materie de vestimentaţie sportivă.
https://i.eurosport.com/2022/06/28/3399973.png

Ţinutele sport şi casual în moda masculină

Dacă eşti o persoană foarte activă şi dinamică, atunci este esenţial să îţi creezi ţinute comode şi practice, dar şi moderne şi în trend. Categoria haine bărbați este extrem de amplă, MODIVO aşteptându-te cu unele dintre cele mai moderne şi interesante modele de piese vestimentare potrivite preferinţelor tale. Pentru a-ţi crea o ţinută sport, poţi alege să combini un tricou uni cu o pereche de pantaloni cargo sau cu o pereche de pantaloni de trening.
Este ţinuta relaxată şi degajată pe care o poţi adopta atunci când ieşi cu cei mici în parc sau pe durata unei călătorii lungi şi obositoare cu mașina sau trenul. Pentru o ieşire în oraş cu prietenii, pentru o seară în club sau pentru o ţinută de zi, poţi alege să porţi o pereche de blugi cu un tricou la baza gâtului, cărora le vei adăuga un sacou din in sau o jachetă din piele. Accesorizează ţinuta cu brăţări din piele, un portofel asortat cu borseta, cureaua pantalonilor sau o pereche de mănuşi din piele şi un fular gros.
Business
FIFA se reorientează după ce parteneriatul cu EA Sports nu a fost prelungit
05/07/2022 LA 09:26
Business
"Marile cluburi din București pierd lupta pentru fani cu provincia" Cristian Gheorghe
13/10/2021 LA 05:42