În finala din această dimineață a probei de dublu vâsle - categoria ușoară, echipajul format din Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă s-a clasat pe locul 6. Româncele au încheiat cursa în 6 minute, 49 de secunde și 40 de sutimi, cu aproape două secunde după medaliatele cu aur, reprezentantele Italiei.

Jocurile Olimpice: Ionela Cozmiuc și Gianina Beleagă au încheiat pe locul 6 finala la dublu vâsle

După încheierea concursului, Gianina Beleagă a comentat pe pagina sa de Facebook parcursul său la Tokyo, mulțumindu-le celor care au sprijinit-o și felicitându-i pe Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, care au cucerit argintul în finala de dublu rame masculin.
Tokyo 2020
Canoe Sprint Men's Canoe Single 1000m Quarterfinal - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 05:30
"Sunt zile bune și zile mai rele. Astăzi ziua a început extraordinar după ce băieții, Ciprian Tudosă & Marius Cozmiuc, au câștigat medalia de argint, dar s-a terminat mai puțin bine după finala noastră. Da, poate ce am făcut noi nu a fost suficient încât să ne îndeplinim visul, dar există mult mai mult spirit în interiorul meu, așa că de astăzi nu pot decât să devin mai bună.
Sunt atât de mândră de ce am reușit să obținem și să devenim după acest an în izolare. Un an în care am tot trecut peste hopuri și în mijlocul cărora poate uneori simțeam că nu mai pot trece. Ce echipă suntem!!! Sunt mândră că am luptat cu fiecare fibră din corpul nostru pentru a fi aici, a concura împotriva celor mai bune fete din lume și pentru a fi printre ele.
Dezamăgită, da! Recunoscătoare și cu capul sus, DA! Un mare mulțumesc Ionelei și tuturor celor care ne-au ajutat și fost alături de noi! La fel, felicitări fetelor care au luptat cot la cot cu noi pentru podium și celor care au stat pe el. Îl meritați fiindcă cu toate știm cât de greu este să urcăm pe el", a fost mesajul canotoarei.
Jocurile Olimpice de la Tokyo se desfășoară în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se văd pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Tokyo 2020
Canoe Sprint Men's Kayak Four 500m Quarterfinal - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 05:23
Tokyo 2020
Canoe Sprint Women's Double 500m Quarterfinal - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
06/08/2021 LA 05:11