UPDATE | Ancuța Bodnar și Simona Radiș, campioanele olimpice de la Tokyo, au cucerit medalia de aur la dublu vâsle feminin. Fetele noastre și-au respectat statutul de mari favorite și au făcut o cursă excepțională. Olanda a cucerit medalia de argint, la o distanță de 7 secunde, iar medalia de bronz a fost câștigată de Italia.
UPDATE | Mihai Chiruță, Ciprian Tudosă, Ioan Prundeanu și Marian Enache au câștigat medalia de bronz la Campionatele Europene de canotaj în proba de 4 vâsle masculin. Argintul a fost câștigat de Polonia, iar aurul a fost luat de Italia.
Știre inițială
Canotaj
"Sunt mai mult decât un David Popovici al apei!" Reacțiile canotorilor români după Mondiale
26/09/2022 LA 17:27
România a cucerit medalia de aur în proba de dublu rame feminin din cadrul Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. Fetele noastre, Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu, au pornit cursa de pe culoarul patru și au încheiat parcursul de 2.000 de metri cu timpul de 07.34.41 minute.
Argintul a fost obținut de echipa Marii Britanii (07.36.20 minute), în timp ce bronzul a fost cucerit de olandeze, cu timpul de 07.39.49 minute. Mai mult decât atât, la puțin timp după această performanță notabilă, a venit rândul băieților să scrie istorie pentru România.
CITEȘTE ȘI:

2 medalii de aur pentru România la Campionatele Europene de canotaj + 2 de bronz

Echipajul de dublu rame masculin (M2-), compus din Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan, a câştigat încă o medalie de aur pentru România la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen.România a fost urmată de Marea Britanie şi Spania.
În plus, Mădălina Bereș, Iuliana Buhuș, Magdalena Rusu și Amalia Bereș au câștigat medalia de bronz la proba de 4 rame feminin. Echipa României a terminat după Marea Britanie, principala favorită, și Irlanda. România are reprezentanţi în alte şapte finale pentru medalii, sâmbătă şi duminică, din 11 echipaje aliniate la Munchen.
Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Florin Lehaci au obţinut medalia de bronz în proba de patru rame masculin, la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. Este a patra medalie obţinută de delegaţia României în patru curse, după două de aur şi una de bronz. Cursa a fost câştigată de Marea Britanie, urmată de Ţările de Jos.
Competiția se desfășoară în perioada 11-14 august.
Canotaj
"E David Popovici al canotajului!" Cine a impresionat-o pe Elisabeta Lipă la Mondialele din Cehia
26/09/2022 LA 15:44
Canotaj
Aur pentru România şi la 8+1! Zi istorică pentru ţara noastră, la Mondialele de canotaj
25/09/2022 LA 13:16