Ana Maria Popescu își continuă parcursul excelent în proba de spadă de la Tokyo. Românca a trecut în 16-imi de Kria Tikanah Abdul Rahman (Singapore) cu 15-10, pentru ca apoi să o învingă cu 15-6 pe Sera Song (Coreea de Sud).

Jocurile Olimpice: Ana Maria Popescu, calificare entuziasmantă în sferturi la spadă

În meciul din sferturile de finală împotriva estonei Julia Beljajeva, Ana Maria a continuat să evolueze la un nivel ridicat și după prima treime a condus cu 3-1. În a 2-a parte a duelului românca și-a păstrat avansul, pentru ca în cea de-a 3-a să se dezlănțuie complet. 15-8 a fost scorul final și spadasina npoastră este în careul de ași.
Tokyo 2020
Flori și covor roșu pentru olimpicii de la canotaj! Imagini de la revenirea din Tokyo
01/08/2021 LA 14:46

Ana Maria Popescu, la un pas să aducă prima medalie a României la Tokyo

Ana Maria Popescu va reveni pe planșă la ora 12:30, pentru duelul cu din semifinale contra unei alte sportive din Estonia, Katrina Lehis. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 2.
Așadar, Ana Maria Popescu păstrează vii speranțele românilor de a sărbători o medalie încă din prima zi plină de concurs de la Tokyo. Indiferent de ce va face în semifinale, sportiva noastră va lupta pentru o medalie, dar aurul este mai aproape ca niciodată, având în vedere că principala favorită a specialiștilor, sud-coreeanca Injeong Choi, a fost eliminată.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Canotaj - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
30/07/2021 LA 13:14
Tokyo 2020
Elisabeta Lipă exultă după performanțele canotajului la Jocurile Olimpice: "Sunt de pe altă lume!"
30/07/2021 LA 06:50