Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Maria Popescu e la un pas de medalie la Tokyo! E în semifinale, după o nouă prestație de vis

Nicu Savin

Actualizat 24/07/2021 la 10:00 GMT+3

Ana Maria Popescu are o zi de excepție și e la un pas de un nou rezultat măreț la Jocurile Olimpice! Spadasina s-a calificat în semifinale după o nouă victorie fără mari emoții, trecând cu 15-8 de estona Julia Beljajeva. Românca va lupta pentru un loc în marea finală de la ora 12:30, în direct pe Eurorsport 2.

Ana Maria Popescu (Tokyo 2020)

Credit imagine: Eurosport

Ana Maria Popescu își continuă parcursul excelent în proba de spadă de la Tokyo. Românca a trecut în 16-imi de Kria Tikanah Abdul Rahman (Singapore) cu 15-10, pentru ca apoi să o învingă cu 15-6 pe Sera Song (Coreea de Sud).
picture

Jocurile Olimpice: Ana Maria Popescu, calificare entuziasmantă în sferturi la spadă

În meciul din sferturile de finală împotriva estonei Julia Beljajeva, Ana Maria a continuat să evolueze la un nivel ridicat și după prima treime a condus cu 3-1. În a 2-a parte a duelului românca și-a păstrat avansul, pentru ca în cea de-a 3-a să se dezlănțuie complet. 15-8 a fost scorul final și spadasina npoastră este în careul de ași.

Ana Maria Popescu, la un pas să aducă prima medalie a României la Tokyo

Ana Maria Popescu va reveni pe planșă la ora 12:30, pentru duelul cu din semifinale contra unei alte sportive din Estonia, Katrina Lehis. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 2.
Așadar, Ana Maria Popescu păstrează vii speranțele românilor de a sărbători o medalie încă din prima zi plină de concurs de la Tokyo. Indiferent de ce va face în semifinale, sportiva noastră va lupta pentru o medalie, dar aurul este mai aproape ca niciodată, având în vedere că principala favorită a specialiștilor, sud-coreeanca Injeong Choi, a fost eliminată.
Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo