Imaginea zilei de la Tokyo a fost ofertă de Federația Română de Canotaj. Președintele Elisabeta Lipă și Mihai Covaliu, președintele COSR s-au fotografia cu Novak Djokovic, liderul ATP, recent câștigător al turneului de la Wimbledon. Succesul de pe iarbă londoneză i-a asigurat sârbului al 20-lea titlu de mare șlem, fiind pe primul loc în acest clasament.
În primul tur al turneului de la Tokyo, Nole îl va înfrunta pe Hugo Dellien, un jucător din Bolivia, clasat pe locul 132 ATP.

Elisabeta Lipă şi Mihai Covaliu, selfie de colecție cu Novak Djokovic: "Salutări de la Tokyo2020"

Tokyo 2020
Flori și covor roșu pentru olimpicii de la canotaj! Imagini de la revenirea din Tokyo
01/08/2021 LA 14:46
"Salutări de la Tokyo2020. Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, alături de celebrul tenismen Novak Djokovic şi Mihai Covaliu, Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român", este mesajul postat pe contul oficial al Federației Române de Canotaj
Canotajul este speranța delegației noastre la un număr consistent de medalii. România a calificat la Jocurile Olimpice un număr de 9 echipaje. Elisabeta Lipă s-a declarat foarte optimistă în privința rezultatelor. ''Scriem istorie, pentru că trimitem cei mai mulţi canotori români la Olimpiadă după momentul introducerii regatelor de calificare, în 1996'', a declarat Elisabeta Lipă înaintea acestei competiții.

#OlympicTalks înainte de Tokyo 2020 cu Elisabeta Lipă, regina Jocurilor Olimpice

Toate evenimentele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo sunt transmise în direct pe Eurosport Player.
Competițiile de la Tokyo se desfășoară în perioada 21 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport. În fiecare zi, pe eurosport.ro vei putea găsi programul de la Jocurile Olimpice.
Tokyo 2020
Canotaj - Tokyo 2020 - Rezumate de la Olimpiadă
30/07/2021 LA 13:14
Tokyo 2020
Elisabeta Lipă exultă după performanțele canotajului la Jocurile Olimpice: "Sunt de pe altă lume!"
30/07/2021 LA 06:50