Cu echipe de World Tour atât masculine, cât şi feminine, Zwift Tour for All va putea fi urmărit de luni, în intervalul 16:00-18:00, pe Eurosport şi Eurosport Player. La start vor fi rutieri de clasă de la Mitchelton-Scott, EF-Education, NTT, Alpecin-Fenix, Bahrain-McLaren, Canyon/SRAM Racing, CCC-Liv şi Boels Dolmans. Echipele şi primii 25 rutieri clasaţi la finalul fiecărei runde vor primi puncte, care vor conta în ierarhii. De asemenea, există sprinturi intermediare în fiecare etapă, care vor fi punctate, în timp ce "etapa regină", a cincea, va oferi puncte duble pentru primii 10 rutieri care trec linia de sosire.
Rundele vor avea o distanţă între 45 de kilometri şi 75 de kilometri şi o diferenţă de nivel care oscilează de la 400 de metri până la 1700, în "etapa regină".
Se anunță o competiție de clasă, iar provocările sunt pe măsura așteptărilor. Va fi pentru prima oară când:
Ciclism
Wout van Aert "sare" peste Strade Bianche pentru a câştiga un "monument"
12/01/2022 LA 09:29
 • Vom avea atât de multe echipe profesioniste la startul unei curse pe platforma Zwift (10 echipe masculine de World Tour și 9 feminine);
 • Avem două curse profesioniste pe platforma Zwift în zile consecutive;
 • Cursele virtuale vor fi atât de provocatoare. Traseul din fiecare rundă va fi unul extrem de solicitant, astfel că, deși distanțele de acoperit nu sunt mari, rutierii vor întâmpina o serie de obstacole dificile (vezi mai jos parcursul);
 • Eurosport și GCN sunt parteneri în transmiterea unui eveniment exclusiv.
"Tour for All" va deschide o inițiativă de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Zwift va dona un total de 125.000 de dolari către "Medici fără Frontiere" și către fondul său de criză COVID-19. O sumă suplimentară de 125.000 USD poate fi deblocată odată ce 250.000 de oameni vor participa la o etapă a "Tour for all". Seria de curse profesioniste este proiectată să încurajeze utilizatorii Zwift să participe din şa, de acasă, la aceleași rute ca profesioniștii.
https://i.eurosport.com/2020/05/01/2813287.png

Etapele "Tour for All"

4 mai - etapa 1. Distanţă: 52,9 km, diferenţă de nivel: 72 metri.
 • Este o rundă complet plată, destinată sprinterilor. Există o căţărare scurtă şi abruptă, dar finalul va fi în mod normal la sprint masiv.
5 mai - etapa 2. Distanţă: 46,2 km. Diferenţă de nivel: 126 de metri.
 • O altă etapă în care cei mai rapizi oameni din pluton se vor bate la final, într-un sprint masiv. De notat că în această rundă apar pavatele, astfel că oamenii de clasice ar putea fi avantajați și nu vom avea neapărat parte de un sprint masiv.
6 mai - etapa 3. Distanţă: 72,9 km. Diferenţă de nivel: 981 metri.
 • Prima etapă de munte, va avea un final în căţărare, astfel că cei mai subţiri oameni din pluton vor avea ocazia să îşi testeze picioarele.
7 mai - etapa 4. Distanţă: 42,6 km. Diferenţă de nivel: 147 de metri
 • O altă rundă destinată sprinterilor, se anunță o prezență masivă a celor mai rapizi rutieri din pluton.
8 mai - etapa 5. Distanţă: 46,5 kilometri. Diferenţă de nivel: 1710 metri
 • "Etapa regină", cu final pe Alpe du Zwift. Aici se vor face cu siguranţă cele mai mari diferenţe.

Echipele de World Tour care participă la "Zwift Tour for All"

 • Masculin: Alpecin-Fenix, Bahrain-McLaren, CCC Team, Groupama FDJ, Israel Start-Up Nation, NTT Pro Cycling Team, Rally Cycling, Team Cofidis, Mitchelton-SCOTT, EF Education First Pro Cycling
 • Feminin: Boels Dolmans, Canyon//SRAM Racing, CCC-Liv, Drops, FDJ Nouvelle – Aquitaine Futuroscope, Team Twenty20, Tibco, Rally Cycling, Valcar-Travel & Service
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Povestea terifiantă a lui Jan Ullrich. "Am urmat același drum ca Pantani. Am fost aproape de a muri"
01/01/2022 LA 16:49
Turul Franței
2021 în sport | Destinul ireal al lui Cavendish! De la gândul retragerii la a scrie istorie în TDF
31/12/2021 LA 14:02