În ultimele luni, Mitchelton-Scott a trecut prin probleme financiare mari, dar echipa are toate şansele să rămână una dintre cele mai puternice din plutonul profesionist, după ce s-a încheiat un parteneriat cu Manuel Fundacion. Informaţia a fost confirmată oficial de către formaţia de la Antipozi.
"După o perioadă foarte grea, cu insecurităţi financiare ca urmare a crizei generate de COVID-19, vă putem confirma un parteneriat pe termen lung cu Manuel Fundacion", se arată pe siteul formaţiei de World Tour.

Cine e Manuel Fundacion şi ce obiective are în ciclism

Ciclism
Eddy Merckx pune capăt conflcitului cu Evenepoel! "Sunt un mare fan al lui Remco, să fie clar!"
IERI LA 11:55
Noul sponsor este o organizaţie spaniolă de tip non-profit care are ca principal obiectiv dezvoltarea de proiecte sociale. Compania a fost fondată de Francisco Huertas şi Maria Angustias Gonzalez şi va avea o vizibiltate sporită odată cu noul parteneriat.
Echipamentul formaţiei va fi bleumarin cu inserţii lila, iar parteneriatul se va întinde pe cel puţin un an şi jumătate, aşa cum a anunţat Gerry Ryan, omul de afaceri australian care deţine GreenEdge Cycling.
https://i.eurosport.com/2020/06/12/2831748.jpg
Parteneriatul e valabil atât pentru echipa masculină, cât şi pentru cea feminină, acolo unde campioana mondială Van Vleuten are ambiţii mari. Ea a câştigat deja în 2020 prima cursă importantă la feminin, impunându-se în Omloop het Nieuwsblad, chiar înainte ca sezonul să fie întrerupt.
În privinţa băieţilor, Manuela Fundacion speră pentru un început la un podium în Turul Franţei, acolo unde fraţii Yates - Simon şi Adam - vor merge cu un singur scop: o clasare cât mai bună la general.
Cei doi se află la final de contract, dar schimbarea sponsorului ar putea reprezenta o garanţie suficient de mară din punct de vedere financiar astfel încât cei doi britanici să semneze prelungirea contractelor.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ciclism
Femeia care a provocat cea mai cruntă căzătură din istoria Turului Franței și-a aflat sentința
14/10/2021 LA 18:54
Ciclism
Traseu Turul Franței 2022 | 53 de kilometri de contratimp, etapă pe pavate și finish pe Alpe d'Huez
14/10/2021 LA 12:35