În ultimele luni, Mitchelton-Scott a trecut prin probleme financiare mari, dar echipa are toate şansele să rămână una dintre cele mai puternice din plutonul profesionist, după ce s-a încheiat un parteneriat cu Manuel Fundacion. Informaţia a fost confirmată oficial de către formaţia de la Antipozi.
"După o perioadă foarte grea, cu insecurităţi financiare ca urmare a crizei generate de COVID-19, vă putem confirma un parteneriat pe termen lung cu Manuel Fundacion", se arată pe siteul formaţiei de World Tour.

Cine e Manuel Fundacion şi ce obiective are în ciclism

Ciclism
Tragedie în lumea ciclismului! Davide Rebellin a decedat în urma unui accident teribil de circulație
ACUM 9 ORE
Noul sponsor este o organizaţie spaniolă de tip non-profit care are ca principal obiectiv dezvoltarea de proiecte sociale. Compania a fost fondată de Francisco Huertas şi Maria Angustias Gonzalez şi va avea o vizibiltate sporită odată cu noul parteneriat.
Echipamentul formaţiei va fi bleumarin cu inserţii lila, iar parteneriatul se va întinde pe cel puţin un an şi jumătate, aşa cum a anunţat Gerry Ryan, omul de afaceri australian care deţine GreenEdge Cycling.
https://i.eurosport.com/2020/06/12/2831748.jpg
Parteneriatul e valabil atât pentru echipa masculină, cât şi pentru cea feminină, acolo unde campioana mondială Van Vleuten are ambiţii mari. Ea a câştigat deja în 2020 prima cursă importantă la feminin, impunându-se în Omloop het Nieuwsblad, chiar înainte ca sezonul să fie întrerupt.
În privinţa băieţilor, Manuela Fundacion speră pentru un început la un podium în Turul Franţei, acolo unde fraţii Yates - Simon şi Adam - vor merge cu un singur scop: o clasare cât mai bună la general.
Cei doi se află la final de contract, dar schimbarea sponsorului ar putea reprezenta o garanţie suficient de mară din punct de vedere financiar astfel încât cei doi britanici să semneze prelungirea contractelor.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Ciclism
Jasper Philipsen, victorie în Saitama Criterium. Valverde și Nibali s-au retras
06/11/2022 LA 12:49
Ciclism
Sonny Colbrelli și-a anunțat retragerea din ciclism: "Trebuie să renunț la visul meu de o viață"
30/10/2022 LA 11:30