Ciclismul este o adevărată religie pentru italieni, care au fost nevoiți să amâne curse celebre precum prima clasică monument a sezonului, Milano San Remo, Strade Bianche, dar și curse pe etape, precum Tirreno Adriatico sau Giro.
Cu toate acestea, mulți dintre italieni nu renunță la sportul lor preferat, iar Ancma anunță că în 2020 s-au vândut deja 200.000 de biciclete de interior. Creșterea e una spectaculoasă, în condițiile în care în 2015, spre exemplu, în aceeași perioadă fuseseră vândute doar 56.000 de exemplare.
La acest "boom de neoprit", cum îl cataloghează Gazzetta dello Sport, au contribuit și dezvoltarea unor platforme online precum Zwift și BKool. Pe ultima s-a ținut duminică Turul Flandrei Virtual, competiție câștigată de Van Avermaet și transmisă în exclusivitate în România de eurosport.ro.
Ciclism
Filippo Ganna și-a apărat titlul mondial la contratimp! Italianul l-a învins greu pe Wout Van Aert
19/09/2021 LA 15:09
Dincolo de beneficiile create de mișcare, în contextul în care cei mai mulți dintre italieni sunt izolați, astfel de platforme îți oferă prilejul să te întreci de la distanță cu alți oameni, în funcție de cadența pedalării caracterul tău din joc deplasându-se mai repede sau mai încet.
Probabil businessul va crește și mai mult în următoarele luni în țările din Vest, în contextul în care e puțin probabil ca până în iunie-iulie lucrurile să revină la normalitate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Ciclism
Peter Sagan a câștigat Turul Slovaciei fără să câștige vreo etapă! Einhorn s-a impus în ultima rundă
19/09/2021 LA 13:02
Ciclism
Tragedie în lumea sportului! Fostul ciclist Chris Anker Sorensen și-a pierdut viața
19/09/2021 LA 05:06