Caleb Ewan are un start de sezon perfect. După cele două etape câștigate în Turul Down Under, australianul a venit și în Turul Emiratelor Arabe Unite într-o formă de zile mari. Ieri a fost învins la sprint de Pascal Ackermann, însă astăzi s-a aflat pe terenul său preferat. O etapă plată, terminată cu 200 de metri de cățărare brutală (aproximativ 16% pantă medie și un maximum de peste 25%).
Anul trecut, Ewan se impusese pe Hatta Dam, iar azi a dovedit încă o dată că nu are rival pe un asemenea finish. Singurul care i-a dat emoții a fost Sam Bennett, irlandezul atacând de departe, în speranța că îl ca surprinde pe rutierul Lotto Soudal. Acesta a fost însă poziționat perfect și i-a luat roata fără probleme ciclistului de la Deceuninck - Quick Step, iar în ultimii 50 de metri a declanșat un sprint irezistibil.
Podiumul etapei a fost completat de Arnaud Demare, deși ne-am fi așteptat ca într-o asemenea etapă David Gaudu să iasă la rampă pentru Groupama-FDJ, acesta posedând un punch superior.
Tour de Luxembourg
Bauke Mollema, căzătură teribilă în Turul Luxembourgoului
ACUM 18 ORE

UAE Tour : Etapa a 2-a - Finalul

Rezultatele etapei

https://i.eurosport.com/2020/02/24/2783348.png

Marți, în direct la Eurosport 1 de la 12:45, urmeaază o etapă pentru cățărători. Runda nu ridică niciun fel de probleme până la final, astfel că evadarea va putea fi controlată ușor de pluton. Apoi, în ultimii 10 kilometri, panta va urca progresiv, ajungându-se la o altitudine de 1025 de metri pe Jebel Hafeet.
Marele favorit va fi Tadej Pogacar, care, pe lângă faptul că e un cățărător fantastic, are și un sprint excelent. Locul trei din Vuelta 2019 are un început de an perfect, câștigând la pas Turul Comunității Valenciene, după două victorii de etapă.
Slovenul se va lupta pentru victoria de etapă cu Emanuel Buchmann (Bora), Alexey Lutsenko (Astana), Alejandro Valverde (Movistar), Adam Yates (Mitchelton-Scott) sau David Gaudu (Groupama FDJ).
https://i.eurosport.com/2020/02/24/2783347.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tour de Luxembourg
Mattia Cattaneo, victorie în contratimpul din Turul Luxembourgului
ACUM 19 ORE
Ciclism
Campionatele mondiale de ciclism: 4 mari favoriți la medalii, la proba de contratimp
ACUM O ZI