Turul Emiratelor Arabe Unite a fost anulat, din cauza coronavirusului. Ultimele două etape nu se vor mai desfășura, iar câștigător a fost desemnat Adam Yates, liderul după etapa a 5-a.
Anunțul a fost făcut după ce doi membri italieni ai staff-ului unia dintre echipe au fost confirmați cu coronavirus.
Coronavirusul continuă să afecteze competițiile sportive, iar ciclismul pare a fi unul dintre cele mai afectate sporturi. Italienii vorbesc deja despre faptul că sunt șanse minime ca Milano - San Remo, prima clasică monument a sezonului, să se țină și există zvonuri cum că însuși Giro ar putea fi anulat.
Turul Italiei
Rezumatul etapei a 12-a din Giro, câștigată de italianul Stefano Oldani
ACUM 14 ORE
Deocamdată, însă, Turul Emiratelor Arabe Unite are de suferit. Din câte se pare, mai mulți membri ai staffurilor echipelor au fost depistați cu virusul, iar în aceste momente toate hotelurile unde sunt cazați sportivii și cei din echipe sunt în carantină.
După cinci etape, Adam Yates este lider în Turul Emiratelor Arabe Unite, iar victoria părea o formalitate pentru englez, în condițiile în care în față erau două etape de sprint. Ca atare, Pogacar, ocupantul locului secund, mai putea spera la un succes final doar în cazul creării unor borduri sau în cazul unui eveniment nefericit pentru britanic.
Vineri și sâmbătă pentru victoriile de etapă ar fi trebuit să se lupte cei mai puternici sprinteri din lume: Sam Bennett, Dylan Groenewegen, Pascal Ackermann, Caleb Ewan, Fernando Gaviria sau Arnaud Demare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turul Italiei
Stefano Oldani a obținut prima victorie a carierei! Italianul s-a impus în etapa a 12-a din Giro
ACUM 16 ORE
Turul Italiei
Plutonul din Giro i-a adus un omagiu lui Wouter Weylandt! Momente emoționante în etapa a 12-a
ACUM 17 ORE