Ciclism

Ce se întâmplă cu italienii de la Bardiani care au fost în Turul Sibiului

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Veste bună pentru Bardiani

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
28/07/2020 la 11:33

Rutierii italieni care au fost la Turul Sibiului nu vor fi forțați să stea în carantină, așa cum anunțase inițial ministrul sănătății din Italia, Roberto Speranza. Cicliștii vor putea fi la startul Strade Bianche, prima mare clasică de după reluarea sezonului.

Dalla Valle, Fiorelli și Filosi sunt rutierii italieni de la Bardiani-CSF Faizane care au fost în Turul Sibiului, cursă care a fost dominată total de Bora (a dat toți învingătorii de etapă, exceptând prologul, și câștigătorul de la general Gregor Muhlberger). Aceștia urmau să participe și la Strade Bianche, cursă transmisă în direct pe 1 august de Eurosport, dar se părea că prezența lor e pusă sub semnul întrebării, din cauza măsurilor de precauție luate de Guvern,

"Am semnat o ordonanță prin care cei care au fost în România și Bulgaraia în ultimele două săptămâni vor trebui să stea în carantină la revenirea în Italia", anunța Roberto Speranza vineri. Acest lucru i-ar fi pus pe cicliști în imposibilitatea de a fi prezenți la startul Strade Bianche, dar și la prima clasică monument a sezonului, Milano-San Remo (8 august).

Ciclism

Jakobsen a ieșit din comă, după accidentul horror din Turul Poloniei! Anunțul momentului în ciclism

ACUM 13 ORE

Rutierii italieni care au fost în Turul Sibiului, "verde" pentru Strade Bianche

Directorul sportiv de la Bardiani, Roberto Reverbi, a dezvăluit însă pentru Gazzetta dello Sport, că Guvernul de la Roma a acceptat să facă o excepție, astfel că rutierii nu vor mai fi nevoiți să stea în carantină.

"Cicliștii noștri s-au întors la Bologna la două după-amiază, luni, și nu vor mai intra în carantină. Au fost în România pentru a munci, iar oficialii au înțeles acest lucru", a spus oficialul de la Bardiani, care a punctat că toți cicliștii au făcut două teste înainte de Turul Sibiului. Un nou set de teste va fi făcut azi, astfel încât să se excludă orice posibilitate ca sportivii să fi luat virusul din țara noastră.

Strade Bianche va avea loc sâmbătă, în direct la Eurosport, iar bătălia se anunță teribilă în cursa câștigată în 2019 de Julian Alaphilippe. Anul acesta, Mathieu Van Der Poel e creditat de mulți drept principalul favorit, dar la victorie cu siguranță că visează și rutieri ca Alaphilippe, Fuglsang, Wout Van Aert, Peter Sagan, Zdenek Stybar, Tiesj Benoot sau Greg Van Avermaet.

Ciclism

Groenewegen și-a primit pedeapsa, după ce l-a accidentat grav pe Jakobsen! Anunțul de ultimă oră

ACUM 15 ORE
Ciclism

Noi informații despre starea lui Fabio Jakobsen. Când va fi scos rutierul olandez din coma indusă

ACUM 20 ORE
Subiecte asemănătoare
Ciclism
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol