Ciclistul de la Ineos rămâne unul dintre cei mai iresponsabili rutieri din plutonul profesionist. Descalificat în 2018 din Turul Franţei, după ce l-a lovit cu pumnul pe Elie Gesbert, italianul l-a mai abuzat în trecut verbal şi pe Kevin Reza, în Turul Romandiei, făcând o serie de remarci rasiste la adresa francezului. Atunci, chiar Sky l-a suspendat, dar Moscon nu a învăţat nimic din greşelile trecutului.
S-a vorbit inclusiv că Moscon l-ar fi împins pe Sebastien Reichenbach, fost coechipier al lui Reza, provocându-i acestuia o fractură de claviculă, însă acest incident nu a fost probat, iar italianul a scăpat basma curată.
Nu acelaşi lucru s-a întâmplat ieri, când, cu 65 de kilometri înainte de finalul Kuurne-Brussel-Kuurne, Moscon a fost implicat într-o căzătură. După ce s-a ridicat, italianul a fost extrem de nervos şi, crezând că a găsit vinovatul pentru accident, nu a mai gândit. A luat o bicicletă şi a aruncat-o în rutierul de la B&B Hotels-Vital Concept, oferind o nouă faţă urâtă a sportului.
Ciclism
Alaphilippe: "Nu vreau să îmi termin cariera fără să fi încercat să câştig Turul Franţei"
30/11/2021 LA 12:31
După doar câţiva kilometri, comisarii de cursă au decis să îl descalifice pe Moscon, care, având în vedere backgroundul său, cu siguranţă că va plăti scump pentru actul necugetat. Pe reţelele de socializare, oficialii lui Ineos sunt încurajaţi să îi rezilieze contractul italianului, care nu face altceva decât să joace după propriile reguli şi să nu îşi respecte adversarii.

Kuurne - Brussel - Kuurne : Gianni Moscon, descalificat

Kuurne-Brussel-Kuurne de Kasper Asgren, rutierul lui Deceuninck-QuickStep păcălind plutonul cu un atac impresionant.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Tadej Pogacar a primit premiul "Bicicleta de Aur" pentru cel mai bun rutier al anului
25/11/2021 LA 14:19
Turul Franței
Tadej Pogacar nu va face dubla Giro - Turul Franţei în 2022: "Sunt încă foarte tânăr"
19/11/2021 LA 11:49