Etapa a 3-a din Criteriul Dauphine a fost cea mai ușoară, deoarece nu a presupus dificultăți majore pe traseu. Ca atare, doar 2 oameni s-au încumetat să evadeze: Omer Goldstein (Israel Start-Up Nation) și Loic Vliegen (Intermarche-Wanty Gobert), dar aceștia nu au avut nicio șansă în fața unui pluton cu foame de victorie.
Echipele sprinterilor puternici au anihilat avansul atacanților cu 25 de kilometri înainte de final și totul s-a decis pe zona de finish, care a fost într-o ușoară urcare.

Sonny Colbrelli a câștigat etapa a 2-a din Criteriul Dauphine

Critérium du Dauphiné
Geraint Thomas s-a revanșat după semieșecul de la contratimp și a câștigat etapa a 5-a din Dauphine
03/06/2021 LA 14:33
După ce în primele 2 etape (mult mai dificile din puncte de vedere al traseului) Sonny Colbrelli a terminat de fiecare dată pe locul secund, italianul de la Bahrain nu a mai ratat astăzi victoria. Alex Aranburu (Astana) a declanșat primul sprintul final, dar Colbrelli a venit tare din urmă și nu a avut emoții în a se impune. Pe locul 3 a terminat Brandon McNulty (UAE).
Așadar, Sonny Colbrelli bifează a 2-a victorie a sezonului, după ce a câștigat o etapă și în Turul Romandiei.
În urma rundei de azi, Lucas Postlberger (câștigătorul etapei a 2-a) rămâne lider la general, având 2 secunde în fața lui Colbrelli și 18 secunde în fața lui Alex Aranburu.
Mâine urmează etapa de contratimp, pe un traseu de 16,5 kilometri, cu câteva porțiuni de urcare ușoară.
Ciclism
Mark Cavendish nu merge în Turul Franței. Bahrain McLaren își joacă toate cărțile pe Mikel Landa
21/08/2020 LA 16:27
Giro d'Italia
Simon Yates e all-in pentru tricoul roz, în Giro. Englezul, gata de un "Froome". Capotează Bernal?
28/05/2021 LA 06:32