Etapa a 3-a din Criteriul Dauphine a fost cea mai ușoară, deoarece nu a presupus dificultăți majore pe traseu. Ca atare, doar 2 oameni s-au încumetat să evadeze: Omer Goldstein (Israel Start-Up Nation) și Loic Vliegen (Intermarche-Wanty Gobert), dar aceștia nu au avut nicio șansă în fața unui pluton cu foame de victorie.
Echipele sprinterilor puternici au anihilat avansul atacanților cu 25 de kilometri înainte de final și totul s-a decis pe zona de finish, care a fost într-o ușoară urcare.

Sonny Colbrelli a câștigat etapa a 2-a din Criteriul Dauphine

Ciclism
Van Aert a explicat prin ce a trecut în Paris-Roubaix. De ce nu a avut vreo șansă să câștige
04/10/2021 LA 11:10
După ce în primele 2 etape (mult mai dificile din puncte de vedere al traseului) Sonny Colbrelli a terminat de fiecare dată pe locul secund, italianul de la Bahrain nu a mai ratat astăzi victoria. Alex Aranburu (Astana) a declanșat primul sprintul final, dar Colbrelli a venit tare din urmă și nu a avut emoții în a se impune. Pe locul 3 a terminat Brandon McNulty (UAE).
Așadar, Sonny Colbrelli bifează a 2-a victorie a sezonului, după ce a câștigat o etapă și în Turul Romandiei.
În urma rundei de azi, Lucas Postlberger (câștigătorul etapei a 2-a) rămâne lider la general, având 2 secunde în fața lui Colbrelli și 18 secunde în fața lui Alex Aranburu.
Mâine urmează etapa de contratimp, pe un traseu de 16,5 kilometri, cu câteva porțiuni de urcare ușoară.
Paris - Roubaix
Paris-Roubaix 2021 | Van Aert și Van der Poel sunt mari favoriți, dar Deceuninck are o echipă de vis
30/09/2021 LA 15:11
Ciclism
Colbrelli "plânge" după tricoul curcubeu! "Am avut ochi doar pentru Van Aert și Van der Poel"
27/09/2021 LA 08:25