Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sonny Colbrelli s-a impus în etapa a 3-a din Criteriul Dauphine! Postlberger e lider la general

Nicu Savin

Publicat 01/06/2021 la 17:27 GMT+3

Sonny Colbrelli a reușit să câștige etapa a 3-a din Criteriul Dauphine, învingându-l la sprint pe Alex Aranburu. Podiumul a fost completat de Brandon McNulty.

Sonny Colbrelli (Bahrain-Victorious) / Critérium du Dauphiné 2021

Credit imagine: Getty Images

Etapa a 3-a din Criteriul Dauphine a fost cea mai ușoară, deoarece nu a presupus dificultăți majore pe traseu. Ca atare, doar 2 oameni s-au încumetat să evadeze: Omer Goldstein (Israel Start-Up Nation) și Loic Vliegen (Intermarche-Wanty Gobert), dar aceștia nu au avut nicio șansă în fața unui pluton cu foame de victorie.
Echipele sprinterilor puternici au anihilat avansul atacanților cu 25 de kilometri înainte de final și totul s-a decis pe zona de finish, care a fost într-o ușoară urcare.

Sonny Colbrelli a câștigat etapa a 2-a din Criteriul Dauphine

După ce în primele 2 etape (mult mai dificile din puncte de vedere al traseului) Sonny Colbrelli a terminat de fiecare dată pe locul secund, italianul de la Bahrain nu a mai ratat astăzi victoria. Alex Aranburu (Astana) a declanșat primul sprintul final, dar Colbrelli a venit tare din urmă și nu a avut emoții în a se impune. Pe locul 3 a terminat Brandon McNulty (UAE).
Așadar, Sonny Colbrelli bifează a 2-a victorie a sezonului, după ce a câștigat o etapă și în Turul Romandiei.
În urma rundei de azi, Lucas Postlberger (câștigătorul etapei a 2-a) rămâne lider la general, având 2 secunde în fața lui Colbrelli și 18 secunde în fața lui Alex Aranburu.
Mâine urmează etapa de contratimp, pe un traseu de 16,5 kilometri, cu câteva porțiuni de urcare ușoară.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo