Se discuta de ceva vreme despre anularea cursei care are loc anual la Siena, în Italia, din cauza coronaviruslui care afectează din ce în ce mai mult calendarul sportiv. Acum a fost luată decizia oficială de a fi amânată.
”În urma celei mai recente întâlniri cu autoritățile locale din Siena, atât cursa masculină cât și cea feminină au fost amânate până la o dată ulterioară, care va fi comunicată în curând”, se arată în comunicatul oficial al organizatorilor. Vestea a venit în aceeași zi în care echipa Astana Pro a anunțat că se va retrage din toate cursele pentru 15 zile din cauza coronavirusului.
Turul Italiei
"Mikel Landa, descătușat!". Spaniolul amenință că va ataca tricoul roz, în Giro. Ce șanse are
ACUM 3 ORE
Ineos a anunțat și ea că nu va mai participa la nicio cursă până la Volta a Catalunya. Echipa britanică a luat această decizie după moartea directorului sportiv Nicolas Portal, adăugând că răspândirea coronavirusului a contribuit și ea. Într-un comunicat de presă, echipa a precizat că a informat UCI de decizia lor. Astfel, Ineos nu va participa la Tirreno-Adriatico și Milan-San Remo (curse care vor fi oricum, cel mai probabil anulate, din cauza unui decret al guvernului italian), Paris-Nice, Nokere Koerse și Bredene Kiksidje.
”Am luat această decizie având în vedere circumstanțele deosebite în care ne aflăm. Este un moemnt trist pentru toată lumea din echipă. Am pierdut pe cineva pe care am iubit foarte mult și cu toții suntem în doliu”, a declarat directorul Dave Brailsford.
”Este o decizie corectă având în vedere ce s-a întâmplat, dar cred că este în teresul ciclismului și al publicului”, a continuat el, făcând referire și la coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turul Italiei
Dries de Bondt a câștigat etapa a 18-a din Giro, fiind cel mai puternic la sprintul dintre evadați
ACUM 20 ORE
Turul Italiei
Joao Almeida, OUT din Giro 2022, după ce a fost găsit pozitiv la COVID-19
IERI LA 11:12