Se discuta de ceva vreme despre anularea cursei care are loc anual la Siena, în Italia, din cauza coronaviruslui care afectează din ce în ce mai mult calendarul sportiv. Acum a fost luată decizia oficială de a fi amânată.
”În urma celei mai recente întâlniri cu autoritățile locale din Siena, atât cursa masculină cât și cea feminină au fost amânate până la o dată ulterioară, care va fi comunicată în curând”, se arată în comunicatul oficial al organizatorilor. Vestea a venit în aceeași zi în care echipa Astana Pro a anunțat că se va retrage din toate cursele pentru 15 zile din cauza coronavirusului.
Ciclism
Colbrelli "plânge" după tricoul curcubeu! "Am avut ochi doar pentru Van Aert și Van der Poel"
ACUM 4 ORE
Ineos a anunțat și ea că nu va mai participa la nicio cursă până la Volta a Catalunya. Echipa britanică a luat această decizie după moartea directorului sportiv Nicolas Portal, adăugând că răspândirea coronavirusului a contribuit și ea. Într-un comunicat de presă, echipa a precizat că a informat UCI de decizia lor. Astfel, Ineos nu va participa la Tirreno-Adriatico și Milan-San Remo (curse care vor fi oricum, cel mai probabil anulate, din cauza unui decret al guvernului italian), Paris-Nice, Nokere Koerse și Bredene Kiksidje.
”Am luat această decizie având în vedere circumstanțele deosebite în care ne aflăm. Este un moemnt trist pentru toată lumea din echipă. Am pierdut pe cineva pe care am iubit foarte mult și cu toții suntem în doliu”, a declarat directorul Dave Brailsford.
”Este o decizie corectă având în vedere ce s-a întâmplat, dar cred că este în teresul ciclismului și al publicului”, a continuat el, făcând referire și la coronavirus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Weltmeisterschaften
Rezumatul unei curse magice: așa a câștigat Alaphilippe aurul la Mondiale
ACUM 21 ORE
Ciclism
Julian Alaphilippe, campion mondial și în 2021! Francezul și-a surclasat rivalii, în Flandra
ACUM O ZI