Câștigătorul Giro 2004 a dezvăluit că se află în spital, la Verona, după ce medicii i-au găsit o infecție într-unul dintre ventriculii cerebrali.
"Micul Prinț" a confirmat pe rețelele de socializare că a trecut printr-o perioadă grea, dar acum a început ultima parte a recuperării, astfel că are motive să fie optimist.
"După peste o săptămână în spital, am decis să fac prima poză, pentru că acum pot în sfârșit să zâmbesc", a scris Cunego pe o rețea de socializare.
Ciclism
Eddy Merckx pune capăt conflcitului cu Evenepoel! "Sunt un mare fan al lui Remco, să fie clar!"
ACUM 9 ORE
Cunego e sub atenta monitorizare a unui doctor renumit, Soda, și va mai fi ținut în spital timp de aproximativ 3-4 săptămâni, pentru ca tratamentul pe care îl urmează să fie complet. Recuperarea va fi completă, iar italianul va putea să își reia activitatea obișnuită la finalul lui iulie.
Retras din ciclism în 2018, Cunego a devenit antrenor și consultant pentru cei care vor să investească în ciclism. De-a lungul carierei, el a evoluat pentru Saeco, Lampre-Merida și Nippo-Vini Fantini. Pe lângă Giro câștigat la doar 22 de ani, Cunego a mai câștigat în trei rânduri Giro di Lombardia, Amstel Gold Race, Giro del Trentino sau etape în Turul Spaniei. În Turul Franței, a obținut un singur TOP 10, în 2011.

Terpstra, accident la antrenamente

Niki Terpstra se află și el într-o situație delicată, după o căzătură la viteză mare. Rutierul olandez a fost transportat de urgență cu elicopterul la spital, anunță NOS, o televiziune din Olanda, dar din fericire e în afara oricărui pericol.
Rutierul de clasice are un plămân afectat de la căzătură, mai multe coaste fracturate, precum și clavicula ruptă.
"Din păcate, zvonurile sunt adevărate. Niki a căzut rău marți, în timpul unui antrenament. E în spital și va mai rămâne acolo câteva zile. Nu e în pericol, dar va avea nevoie de o perioadă lungă de recuperare", a confirmat soția sa, Ramona.
Total Direct Energie, formația batavului, a confirmat că acesta va lipsi aproximativ 3 luni din cauza rănilor suferite, ceea ce înseamnă că sezonul său e în mare parte compromis.
Terpstra a fost în ultimii ani unul dintre cei mai puternici cicliști de clasice, câștigând, printre altele, Paris-Roubaix (2014) și Turul Flandrei (2018). În acea perioadă, rutierul olandez evolua pentru cea mai puternică echipă de clasice, QuickStep.
Ciclism
Femeia care a provocat cea mai cruntă căzătură din istoria Turului Franței și-a aflat sentința
14/10/2021 LA 18:54
Ciclism
Traseu Turul Franței 2022 | 53 de kilometri de contratimp, etapă pe pavate și finish pe Alpe d'Huez
14/10/2021 LA 12:35