Răzvan Lucescu a spus la Digisport că profită de timpul liber pe care îl are din cauza pandemiei de coronavirus pentru a se odihni. Lucescu susţine că în afară de faptul că nu poate ieşi din casă se simte ca în vacanţă.
Aveam nevoie de o vacanţă şi înainte de întreruperea campionatului. Să nu am treabă cu fotbalul, să dau totul deoparte pentru că a fost un an foarte complicat. Încerc să îmi imaginez şi acum că suntem în vacanţă, avem toate condiţiile. Singura problema e ca nu putem să ieşim din casă

Străinii de la Al Hilal au cele mai multe probleme

Tour de Slovaquie
Kristoffer Halvorsen s-a impus la sprint în etapa a 3-a din Turul Slovaciei! Sagan, lider la general
ACUM 6 ORE
https://i.eurosport.com/2019/11/25/2724160.jpg
Lucescu spune că este o situaţie dificilă pentru jucătorii care nu au familiile alături deoarece sunt îngrijoraţi pentru ce se întâmplă acasă.
Avem trei preparatori fizici, au facut un plan pe care îl actualizează la fiecare sfârşit de săptămână, încercăm să ţinem legătura cu jucătorii prin telefon. Am trei jucători care nu au familiile aici, suferă pentru asta, sunt ingrijoraţi pentru ce se întâmplă la ei acasă, este o situaţie specială, dar încercăm să o rezolvăm
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
David Gaudu a câștigat ultima etapă din Turul Luxembourgului! Almeida s-a impus la general
ACUM 7 ORE
Tour de Luxembourg
Bauke Mollema, căzătură teribilă în Turul Luxembourgoului
IERI LA 15:52