De MARIAN URSESCU
Egan Bernal (25 de ani) a suferit acum trei zile un accident groaznic în timpul unui antrenament, acasă, în zona Cundinamarca, lângă Bogota. Columbianul a intrat cu viteză, în spatele unui autobuz care a frânat în fața sa și a suferit răni grave.
Pe contul său de Twitter, ciclistul a postat o poză șocantă, de pe patul de spital. Le-a mulțumit medicilor, colegilor și tuturor care au fost alături de el în clipele de groază prin care a trecut.
Turul Italiei
Stefano Oldani a obținut prima victorie a carierei! Italianul s-a impus în etapa a 12-a din Giro
ACUM O ORĂ
EGAN BERNAL A FOST OPERAT CU SUCCES DUPĂ ACCIDENT, DAR ARE ȘANSE MICI SĂ MAI CONCUREZE ÎN ACEST AN
"Am avut șanse de 95% să devin paraplegic și aproape să-mi pierd viața făcând ceea ce îmi place cel mai mult să fac.Astăzi vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, tuturor specialiștilor de la Clínica Universidad de La Sabana, pentru că au făcut imposibilul, familiei mele, prietenilor. Sunt încă în TI și aștept mai multe operații, dar având încredere în Dumnezeu totul va fi bine", a spus el pe Twitter.
Bernal a fost operat pentru toate leziunile, dar recuperarea sa va fi una îndelungată. A avut fracturi de rotulă, femur și două vertebre deplasate. În operație s-a mai intervenit la alte șase vertebre. A suferit leziuni la mâna dreaptă.
Obiectivul "Condorului" este să se recupereze sută la sută pentru a avea o viață normal. Pentru prima data pune ciclismul și cursele pe locul doi.
Turul Italiei
Plutonul din Giro i-a adus un omagiu lui Wouter Weylandt! Momente emoționante în etapa a 12-a
ACUM 2 ORE
Turul Italiei
Plutonul din Giro i-a adus un omagiu lui Wouter Weylandt
ACUM 2 ORE