Vrea cineva să pună o întrebare unui ciclist campion mondial, cu ocazia celui mai faimos eveniment planetar al ciclismului? Acum, fanii acestui sport de pot face asta datorită parteneriatului pentru conținut exclusiv dintre Eurosport și Peter Sagan, campionul mondial de șosea al UCI, cu ocazia ediției 2017 a Turului Franței.
În baza acestei colaborări, Peter Sagan, care va concura la ediția actuală a Turului pentru echipa BORA – hansgrohe, va răspunde întrebărilor primite de la fani pe parcursul fiecărei zile de transmisiuni în direct ale Eurosport din Turul Franței. Întrebările vor fi colectate prin intermediul paginilor de pe platformele de socializare. Cele mai interesante dintre întrebările postate cu hashtag-ul #AskSagan vor fi selectate chiar de Peter, care va răspunde în timpul transmisiunii.
Pe lângă posibilitatea de a viziona răspunsurile lui Peter Sagan în timpul transmisiunilor TV ale Eurosport, care în acest an, pentru prima dată, vor cuprinde fiecare minut al etapei în direct, fanii vor putea urmări campania #AskSagan pe Eurosport.com și pe paginile de Facebook, Twitter și Instagram ale Eurosport, precum și pe conturile personale de Facebook și Twitter ale lui Peter.
Tour de France
Turul Franței 2023 va începe de la Bilbao! Va fi a 2-a oară când Țara Bascilor va găzdui startul
ACUM 21 ORE
Peter Sagan a luat startul în Turul Franței de cinci ori și de fiecare dată a câștigat în clasamentul pe puncte, fiind singurul ciclist din istorie care a reușit o asemenea performanță. La ediția 2017 a Turului, Peter va concura pentru prima dată în cadrul echipei BORA – hansgrohe urmând să încerce egalarea recordului deținut de Erik Zabel, cel care a câștigat de șase ori „Tricoul verde” al învingătorului în clasamentul pe puncte, și în plus va încerca să-și mai adauge victorii de etapă la cele șapte din palmaresul său în cea mai mare cursă din lume a ciclismului.
Comentând pe marginea acestei inițiative, Peter Sagan a declarat: „Sunt încântat de parteneriatul cu Eurosport pentru acest proiect care va conecta și mai bine fanii și spectatorii cu ciclismul. Fiți creativi și trimiteți-mi întrebările voastre folosind hashtag-ul #AskSagan iar eu voi răspunde la cele mai interesante dintre ele în fiecare zi a Turului Franței."
Laurence Schirrecker-Mothes, Directorul pentru Producții de Ciclism la Nivel Mondial al Eurosport, a declarat: „Peter este cel mai popular și carismatic ciclist din ‘Pluton’ – el transcende acestui sport cu adevărat – de aceea suntem bucuroși de încheierea parteneriatului cu el. Succesul său, stilul și atitudinea haioasă i-au atras mulți fani la nivel global și suntem încântați că telespectatorii noștri din Europa și din întreaga lume vor avea ocazia să-i pună întrebări în timpul Turului Franței, prin intermediul platformelor noastre digitale.”
Campania #AskSagan va debuta cu o transmisiune Facebook Live exclusivă, joi 29 iunie, de la Düsseldorf, punctul de start al celei de-a 104-a ediții a Turului Franței. Fanii trebuie să dea un „Like” paginii Facebook Eurosport și trebuie să urmărească conturile lui Peter Sagan pe rețelele de socializare, pentru a obține mai multe informații.
În acest an, fanii ciclismului din Europa se vor bucura de până la 25 de ore suplimentare de transmisiuni în direct ale Turului Franței pe Eurosport, pentru prima dată, fiecare minut al cursei putând fi vizionat în direct.
Transmisiunilor TV în direct ale Turului Franței li se vor adăuga facilitățile suplimentare oferite de Eurosport Player – platforma digitală cu acces-total-la-cerere ce permite fanilor să-și regizeze singuri vizionarea cursei prin selectarea imaginilor oferite de până la cinci camere de filmare diferite de pe traseu.
Ciclism
Egan Bernal a fost operat cu succes după accident, dar are șanse mici să mai concureze în acest an
25/01/2022 LA 12:33
Ciclism
Egan Bernal s-a accidentat grav la un antrenament și a ajuns în spital
24/01/2022 LA 18:01