Ultima etapă din Turul San Juan s-a încheiat fără vreo surpriză. Lansat excelent, Gaviria şi-a trecut în cont a treia victorie a săptămânii, după ce a deschis sprintul cu 200 de metri înainte de final. Sagan şi Hodeg au încercat să menţină ritmul columbianului, dar au trebuit să se mulţumească doar cu o prezenţă pe podium.
"E excelent să începi sezonul cu trei victorii. Sunt foarte motivat pentru următoarele curse şi sper să îmi duc forma aceasta în primăvară", a explicat Gaviria.
Clasament etapă
Tour de Slovaquie
Sagan nu se impune nici "acasă". Hodeg a câștigat prima etapă din Turul Slovaciei
ACUM 5 ORE
https://i.eurosport.com/2020/02/03/2768574.png
Marele câştigător din Vuelta San Juan a fost Remco Evenepoel, care şi-a menţinut fără probleme în ultimele etape avansul luat la contratimp.
În etapa cu final pe Alto Colorado, belgianul a avut mici emoţii, după ce plutonul s-a fărâmiţat în bucăţi din cauza unor borduri. Evenepoel a fost prins în spate, dar a reuşit să recupereze peste un minut înainte de căţărarea finală. Unde a mers în acelaşi ritm cu al căţărătorilor puri, pentru o performanţă impresionantă.
În cele din urmă, Remco a terminat Turul cu 33 de secunde avans în faţa lui Filippo Ganna şi cu 1 minut şi o secundă în faţa lui Oscar Sevilla.
"E excelent să încep sezonul cu o victorie", a spus Evenepoel, care pare într-o formă fantastică înaintea începerii clasicelor din primăvară.

Vuelta a San Juan: Finalul etapei a 7-a

Clasament general
https://i.eurosport.com/2020/02/03/2768575.png
Tour de Luxembourg
Edi Grosu, ce performanță! Locul 3 în etapa a treia din Turul Louxembourgului
ACUM 5 ORE
Coppa Sabatini
"Regele Coppei Sabatini", detronat! Michael Valgren, victorie la sprint, în fața lui Colbrelli
ACUM 6 ORE