La puțin timp după ce Prim Ministrul Italiei, Giuseppe Conte, anunța revenirea primei ligi de fotbal în această vară, a venit rândul Ministrului Sportului, Vincenzo Spadafora, să analizeze situația.
Dacă despre fotbal veștile au fost mai puțin bune, Spadafora a anunțat că Giro D'Italia va avea loc, aproape sigur, la data la care a fost reprogramată.
Da, sperăm cu adevărat ca Giro D'Italia să aibă loc la datele indicate de organizatori - Vincenzo Spadafora, Ministrul Sportului în Italia
Premier League
A venit vestea cea mare: Premier League revine! Guvernul britanic, undă verde pentru Project Restart
27/04/2020 LA 04:26
Reorganizarea calendarului de ciclism ar face ca Tour de France să fie primul mare tur al sezonului începând cu 29 august până pe 20 septembrie și, după Campionatul Mondial de la Aigle, Elveția, din perioada 20-27 septembrie, Giro D'Italia ar urma să aibă loc la începutul lui octombrie. Ultimele 3 săptămâni ale sezonului vor fi rezervate pentru Vuelta.

Probleme pentru Serie A

Deși Giuseppe Conte anunța că echipele din prima ligă italiană vor putea să revină la antrenamente pe 18 mai, Vincenzo Spadafora a vorbit la Rai 2 despre situație și a anunțat că protocolul medical pentru Serie A este insuficient.
Nu este ceva bătut în cuie că Serie A va reveni. În următoarele zile vom lucra împreună pentru un posibil restart într-o siguranță totală. Avem parte de multă presiune din partea Serie A, dar faptul că nu există momentan o dată clară pentru revenirea campionatului este pentru că nu putea să o stabilim ca fiind o certitudine. Am primit un protocol de revenire din partea cluburilor, însă acesta este considerat în continuare insuficient. Sunt necesare informații suplimentare și se va lucra în continuare în acest sens
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Cât ghinion! Biniam Girmay s-a retras din Giro, după ce dopul de la șampanie i-a sărit în ochi
ACUM 5 ORE
Turul Italiei
Incredibil: Girmay s-a lovit cu dopul de șampanie în ochi și a fost dus la spital. Giro, în pericol
ACUM 10 ORE