Micuţul columbian părăseşte Turul Italiei fără vreo victorie de etapă, după ce a fost testat pozitiv la COVID-19. Luni, în a doua zi de pauză, s-au efectuat 492 de teste şi doar două au fost pozitive. Deşi existau temeri că virusul se va multiplica exponenţial, după ce s-a întâmplat săptămâna trecută, lucrurile s-au aşezat şi Giro poate continua fără probleme.
Potrivit repubblica.it, Gaviria are o stare bună de sănătate și este complet asimptomatic. Este a doua oară când sud-americanul e testat pozitiv, după ce în martie a mai suferit de asemenea de COVID-19.
Ciclism
Multe echipe și-au anunțat deja loturile pentru UAE Tour! O serie de rutieri importanți la start
18/02/2021 LA 15:40

Bula din Giro rezistă. Turul Italiei continuă fără probleme

Totalul cazurilor de coronavirus din Turul Italiei se ridică acum la 11. Patru în rândul cicliştilor (anterior Yates, Matthews și Kruijswijk au fost nevoiţi să părăsească Giro după ce analizele au arătat că sunt pozitivi) şi 11 în rândul membrilor echipelor (4 la Mitchelton, 2 la AG2R și unul la Ineos). La testele de luni, pe lângă Gaviria, un membru al staffului lui AG2R a fost şi el pozitiv la coronavirus.
Runda de azi, transmisă în direct de Eurosport 1 de la ora 13.25 va fi una destinată, aproape sigur, evadării. Rutierii de general vor vrea o zi uşoară, înainte de cele trei etape teribile din munţi, care vor stabili clasamentul final al Turului Italiei.
După două săptămâni de cursă, Joao Almeida e în roz, dar portughezul şi-a arătat limitele în etapa cu final pe Piancavallo. Wilco Kelderman, rutierul lui Sunweb, e marele favorit să ducă tricoul roz la Milano, el fiind de departe cel mai în formă căţărător. Olandezul se află la doar 15 secunde de lider şi are un avans de două minute şi 40 de secunde faţă de locul trei, coechipierul Jai Hindley.
Giro d'Italia
Demare, "poker" în Giro 2020! Sprinterul francez e pur și simplu de neoprit
14/10/2020 LA 14:32
Tour de France
UAE a anunțat cu ce rutieri va aborda cele 3 Mari Tururi! Pariază tot pe Turul Franței
10/06/2020 LA 11:05