Ciclism

Grega Bole și Leah Dixon s-au impus în etapa a 4-a din Zwift Tour for All. Clasamentul general

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Etapa 4 din Zwift Tour for All

Credit imagine: Eurosport

DeCosmin Cioboata
07/05/2020 la 17:13

Grega Bole (Bahrain McLaren) a câștigat a patra etapă din Zwift Tour for All, competiţie oferită de Eurosport şi GCN. Podiumul a fost completat de Pier-Andre Cote (Rally Cycling) și Nick Schultz (Mitchelton-Scott). La feminin, Leah Dixon (Tibco-Silicon Valley Bank) s-a impus în etapa de astăzi, fiind urmată de Tanja Erath (Canyon-SRAM) și Tanja Erath (Canyon-SRAM).

Bole, reprezentantul celor de la Bahrain McLaren, s-a impus pe finalul cursei de astăzi, după un final extrem de strâns. Slovenul a trecut linia de sosire cu un avans de 0.05 secunde față de Cote și cu 0.06 față de Schultz. Michael Gogl (NTT Pro Cycling) era lider înainte de ultima sută de metri, însă a pierdut incredibil avantajul și a încheiat abia pe locul 9, cu 0.78 secunde în spatele lui Bole.

Victoria lui Grega Bole în etapa a patra din Zwift Tour for All

Ciclism

"Trișor nenorocit!". Momentul în care Lance Armstrong a simţit furia oamenilor, chiar în faţa casei

ACUM 15 ORE

Grega Bole (Bahrain McLaren) a câștigat a patra etapă din Zwift Tour for All

00:02:10

La finalul etapei a 4-a, Bole a oferit și un interviu pentru Eurosport:

A fost greu pe partea de cățărărare. Dar pe coborâre și pe plat mi-am revenit și m-am simțit mai bine. A fost o cursă bună și interesantă. Am folosit toate power-up-urile înainte și am păstrat casca pentru ultimii metri, știind că este foarte importantă. Nu am reușit să mă antrenez afară foarte mult timp în ultimele săptămâni, m-am pregătit mai mult în casă. | Grega Bole (Bahrain McLaren)

Interviu cu Grega Bole (Bahrain McLaren), câștigătorul etapei 4 de la Zwift Tour for All

00:01:28

Clasamentul final din etapa 4:

Traseul de astăzi a avut 42,6 km și o diferenţă de nivel de 147 de metri. Grație victoriei de astăzi, Bahrain McLaren a acumulat 83 de puncte.

Clasamentul general, după 4 etape:

Leah Dixon, victorie la feminin

Leah Dixon a adus victoria pentru Tibco-Silicon Valley Bank, după un final la fel de incendiar ca în cursa masculină. Sportiva din Marea Britanie a forțat impresionant în ultimii 50 de metri, reușind să le depășească la limită pe Tanja Erath și Teniel Campbell.

Așadar, dominația celor de la CCC Liv din Zwift Tour for All (3 victorii în primele 3 etape) a fost întreruptă în runda de astăzi de Tibco-Silicon Valley Bank.

  • În Zwift Tour for All nu există un clasament general individual, ci doar pe echipe. Fiecare formație poate alinia în fiecare zi un alt set de cicliști, primii 25 rutieri clasaţi la finalul fiecărei runde primind puncte, care vor conta în ierarhie. De asemenea, există sprinturi intermediare în fiecare etapă, care vor fi punctate, în timp ce "etapa regină", a cincea, va oferi puncte duble pentru primii 10 rutieri care trec linia de sosire. Nimic nu se calculează la timp, cum se întâmplă de obicei în cursele cicliste clasice, ci prin puncte, puncte care, așa cum am explicat, sunt distribuite la finalul etapelor, dar și în timpul sprinturilor intermediare (5,4,3,2,1 pentru primii 5 clasați).

"Etapa regină" din Zwift Tour for All, mâine de la ora 16:00, pe Eurosport 1

8 mai - etapa 5. Distanţă: 46,5 kilometri. Diferenţă de nivel: 1710 metri

  • "Etapa regină", cu final pe Alpe du Zwift. Aici se vor face cu siguranţă cele mai mari diferenţe.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Ciclism

Turul Sibiului, foarte aproape să aducă două nume uriaşe la start, în 2020. Anunţul organizatorilor

IERI LA 11:29
Ciclism

Lance Armstong: "Am minţit de 10.000 de ori. Mi-am falsificat şi certificatul de naştere"

23/05/2020 LA 12:22
Subiecte asemănătoare
Ciclism
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Ciclism

"Trișor nenorocit!". Momentul în care Lance Armstrong a simţit furia oamenilor, chiar în faţa casei

ACUM 15 ORE

Ultimele videoclipuri

Ciclism

Clasica de vineri, ediția a 5-a

00:42:36

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe