Bole, reprezentantul celor de la Bahrain McLaren, s-a impus pe finalul cursei de astăzi, după un final extrem de strâns. Slovenul a trecut linia de sosire cu un avans de 0.05 secunde față de Cote și cu 0.06 față de Schultz. Michael Gogl (NTT Pro Cycling) era lider înainte de ultima sută de metri, însă a pierdut incredibil avantajul și a încheiat abia pe locul 9, cu 0.78 secunde în spatele lui Bole.

Victoria lui Grega Bole în etapa a patra din Zwift Tour for All

Grega Bole (Bahrain McLaren) a câștigat a patra etapă din Zwift Tour for All

Ciclism
Turul Franței 2024 se va termina la Nice! Motivul pentru care Parisul nu va găzdui ultima etapă
ACUM 39 MINUTE
La finalul etapei a 4-a, Bole a oferit și un interviu pentru Eurosport:
A fost greu pe partea de cățărărare. Dar pe coborâre și pe plat mi-am revenit și m-am simțit mai bine. A fost o cursă bună și interesantă. Am folosit toate power-up-urile înainte și am păstrat casca pentru ultimii metri, știind că este foarte importantă. Nu am reușit să mă antrenez afară foarte mult timp în ultimele săptămâni, m-am pregătit mai mult în casă. | Grega Bole (Bahrain McLaren)

Interviu cu Grega Bole (Bahrain McLaren), câștigătorul etapei 4 de la Zwift Tour for All

Clasamentul final din etapa 4:
https://i.eurosport.com/2020/05/07/2815799.jpg
Traseul de astăzi a avut 42,6 km și o diferenţă de nivel de 147 de metri. Grație victoriei de astăzi, Bahrain McLaren a acumulat 83 de puncte.
Clasamentul general, după 4 etape:
https://i.eurosport.com/2020/05/07/2815801.jpg

Leah Dixon, victorie la feminin

Leah Dixon a adus victoria pentru Tibco-Silicon Valley Bank, după un final la fel de incendiar ca în cursa masculină. Sportiva din Marea Britanie a forțat impresionant în ultimii 50 de metri, reușind să le depășească la limită pe Tanja Erath și Teniel Campbell.
Așadar, dominația celor de la CCC Liv din Zwift Tour for All (3 victorii în primele 3 etape) a fost întreruptă în runda de astăzi de Tibco-Silicon Valley Bank.
  • În Zwift Tour for All nu există un clasament general individual, ci doar pe echipe. Fiecare formație poate alinia în fiecare zi un alt set de cicliști, primii 25 rutieri clasaţi la finalul fiecărei runde primind puncte, care vor conta în ierarhie. De asemenea, există sprinturi intermediare în fiecare etapă, care vor fi punctate, în timp ce "etapa regină", a cincea, va oferi puncte duble pentru primii 10 rutieri care trec linia de sosire. Nimic nu se calculează la timp, cum se întâmplă de obicei în cursele cicliste clasice, ci prin puncte, puncte care, așa cum am explicat, sunt distribuite la finalul etapelor, dar și în timpul sprinturilor intermediare (5,4,3,2,1 pentru primii 5 clasați).

"Etapa regină" din Zwift Tour for All, mâine de la ora 16:00, pe Eurosport 1

8 mai - etapa 5. Distanţă: 46,5 kilometri. Diferenţă de nivel: 1710 metri
  • "Etapa regină", cu final pe Alpe du Zwift. Aici se vor face cu siguranţă cele mai mari diferenţe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Adio, Davide Rebellin! Cele mai bune momente ale rutierului decedat în urma unui accident oribil
IERI LA 07:40
Ciclism
Tragedie în lumea ciclismului! Davide Rebellin a decedat în urma unui accident teribil de circulație
IERI LA 15:07