Etapă previzibilă în turul Emiratelor Arabe Unite, unde doar vânturile laterale puteau să încurce un sprint masiv. Nu a fost cazul, astfel că cei mai rapizi oameni din pluton au avut ocazia să sprinteze pentru victoria de etapă.
Team Jumbo-Visma s-a organizat perfect și a controlat ultimii kilometri, lansându-l ideal pe Dylan Groenewegen. Acesta a bifat a treia victorie a sezonului, după cele două din Turul Comunității Valenciene.
Cel mai periculos adversar al batavului a părut azi Sam Bennett, dar irlandezul a atacat din nou prea devreem, exact ca în etapa a doua, când, în sprintul în cățărare de pe Hatta Dam, a fost învins de Caleb Ewan. Rutierul Deceuninck - Quick Step nu a putut să ducă ritmul susținut până la final și a fost depășit de alți doi cicliști: Fernando Gaviria și Pascal Ackermann.
Ciclism
Egan Bernal a fost operat cu succes după accident, dar are șanse mici să mai concureze în acest an
ACUM 19 ORE

UAE Tour : finalul etapei a 4-a

Rezultatele etapei a 4-a
În clasamentul general nu au avut loc schimbări, astfel că runda de mâine va fi decisivă în stabilirea câștigătorului. Joi se va ajunge din nou pe Jebel Hafeet, ca și ieri, dar de pe alt versant. Se anticipează că va fi vânt de spate, favorabil atacurilor, dar judecând după cum a arătat Adam Yates ieri pare imposibil ca Pogacar să mai poată emite pretenții pentru victoria finală.
Clasamentul general
https://i.eurosport.com/2020/02/26/2784563.png
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Egan Bernal s-a accidentat grav la un antrenament și a ajuns în spital
IERI LA 18:01
Ciclism
Wout van Aert "sare" peste Strade Bianche pentru a câştiga un "monument"
12/01/2022 LA 09:29