După ce în weekend a fost aruncat de Steven Gerrard pentru ultimele 13 minute ale partidei cu Aberdeen (scor 0-0), Ianis Hagi a făcut destule la antrenamente pentru a îl convinge pe Gerrard că merită un loc printre titulari.
Iar încrederea lui Stevie G a fost recompensată cum se cuvine de internaționalul nostru, chiar în ziua în care tatăl său a împlinit 55 de ani.
În minutul 84 al partidei cu Hibernian, Hagi a primit o pasă de la Goldson și a adus golul izbăvirii pentru Rangers, care dominase aproape total meciul, dar nu a reușit să intre în avantaj. Românul a tras în forță, la colțul lung, fără speranțe pentru portar. O execuție dificilă, care însă i-a ieșit perfect.
Weltmeisterschaften
Elisa Balsamo e noua campioană mondială, în cursa de șosea din Flandra
ACUM 7 ORE

Ianis Hagi, încă o fază în care a fost aproape de gol

Golul lui Hagi a fost anunțat de o fază anterioară. În repriza secundă, un șut al românului pe care scria "gol" a fost respins de un fundaș în ultimul moment. Jucătorii lui Rangers au reclamat că apărătorul lui "Hibs" a blocat balonul cu mâna, însă arbitrul a rămas impasibil și a lăsat jocul să continue.
"Hagi a arătat bine în tricoul lui Rangers și a încercat să își creeze spații, dar nu prea a avut susținere. S-a înțeles bine în special cu Morelos, după un început de partidă în care nu a fost atât de prezent în joc. Asta și pentru că a fost distribuit într-un rol de inter dreapta și a fost prins uneori prea în spate la acțiunile de atac. Dar jocul lui Rangers a părut ceva mai fluid cu el în teren", notează dailyrecord.co.uk.
Imediat după gol, în minutul 87, Gerrard l-a înlocuit pe fotbalistul român, care a făcut risipă de efort pentru a avea o prestație cât mai bună. Evident, Ianis a fost aplaudat în picioare de toți spectatorii prezenți pe Ibrox Park.
De notat că lui Ianis Hagi îi convin de minune primele meciuri la noile echipe. În iulie, la debutul pentru Genk, românul marca contra lui Kortijk golul victoriei (a fost tot 2-1), la doar două minute după ce fusese introdus în teren.
După 25 de etape, Rangers se menține pe locul secund, la 7 lungimi distanță de liderul Celtic, care s-a impus la Motherwell, scor 4-0. Totuși, formația românului are un meci mai puțin disputat, astfel că titlul nu este încă o afacere încheiată.
Ciclism
Campionatele Mondiale de Ciclism: favoriții în cursa de șosea. Cine îl oprește pe Wout Van Aert?
IERI LA 11:46
Ciclism
Astana dă lovitura cu "Rechinul" Nibali și "Superman" Lopez, Bernal continuă la Ineos
IERI LA 11:45