La scurt timp după ce Primoz Roglic a câștigat etapa de pe Col de Porte, chiar în zona finish-ului s-a abătut o furtună foarte periculoasă, care a rănit vizibil mai mulți rutieri care nu apucaseră să treacă linia de sosire. Printre spectatorii afectați au fost chiar soția și copilul învingătorului, care au fost surprinși de grindina puternică, dar au găsit adăpost în mașina jurnalistului de la Cynewnews, Peter Cossins.
De asemenea, ceremonia de premiere a fost scurtată, după ce acoperișul gonflabil de deasupra podiumului s-a prăbușit chiar în momentul în care Egan Bernal primea tricoul alb, acordat celui mai bine clasat tânăr rutier.
Tour de Slovaquie
Kristoffer Halvorsen s-a impus la sprint în etapa a 3-a din Turul Slovaciei! Sagan, lider la general
18/09/2021 LA 14:39

Grindina a lăsat urme adânci pe spatele rutierilor

Tim Declercq, rutierul de la Deceuninck Quick-Step a postat pe profilul său de instagram o fotografie în care spatele său era plin de răni din cauza loviturilor cauzate de grindina de mari dimensiuni care a căzut pe finalul cursei.
Alți rutieri importanți surprinși de furtună au fost Tony Martin (Jumbo-Visma), Luis León Sánchez (Astana) sau Jerome Cousin (Total Direct Energie), care au terminat 14 minute după timpul limită impus de regulament.
Un alt grup de 22 de rutieri, printre care Peter Sagan (Bora-Hansgrohe), Alexander Kristoff (Emiratele Emiratelor Arabe Unite) sau Dan Martin (Israel Start-Up Nation), au avut mari dificultăți de a avansa spre finish din cauza grindinei foarte dense și mari.
https://i.eurosport.com/2020/08/13/2863974.jpg
Ciclism
Campionatele mondiale de ciclism: 4 mari favoriți la medalii, la proba de contratimp
17/09/2021 LA 10:24
Tour de Slovaquie
Sagan nu se impune nici "acasă". Hodeg a câștigat prima etapă din Turul Slovaciei
16/09/2021 LA 16:43