Echipa britanică a luat această decizie după moartea directorului sportiv Nicolas Portal, adăugând că răspândirea coronavirusului a contribuit și ea. Într-un comunicat de presă, echipa a informat că au informat UCI de decizia lor. Astfel, Ineos nu va participa la Strade Bianche, Tirreno-Adriatico și Milan-San Remo (curse care vor fi oricum, cel mai probabil anulate, din cauza unui decret al guvernului italian), Paris-Nice, Nokere Koerse și Bredene Kiksidje.
”Am luat această decizie având în vedere circumstanțele deosebite în care ne aflăm. Este un moemnt trist pentru toată lumea din echipă. Am pierdut pe cineva pe care am iubit foarte mult și cu toții suntem în doliu”, a declarat directorul Dave Brailsford.
Turul Italiei
Rezumatul etapei a 13-a a Turului Italiei. Arnaud Demare a fost regele sprintului
ACUM 15 ORE
”Este o decizie corectă având în vedere ce s-a întâmplat, dar cred că este în teresul ciclismului și al publicului”, a continuat el, făcând referire și la coronavirus.
https://i.eurosport.com/2019/07/28/2646904.jpg

Nicolas Portal a încetat din viață la 40 de ani

Director sportiv la Ineos, Nicolas Portal a fost un ciclist francez care și-a început cariera la AG2R Prevoyance, ca neoprofesionist, rămânând la formația din Hexagon până în 2005. În timpul petrecut acolo, Portal a obținut și cea mai importantă victorie a carierei, o etapă în Turul Dauphine, în 2004.
Din 2005 s-a transferat la Caisse d'Epargne, unde a devenit unul dintre cei mai buni "gregario" din pluton. Acesta a fost și motivul pentru care Team Sky l-a adus în 2010, oficialii echipei britanice fiind impresionați de cât de dedicat e francezul în rolul de locotenent.
Interesant e că sezonul 2009 a fost ratat aproape complet de Portal, căruia medicii i-au descoperit probleme la inimă. Ulterior, după un tratament și o serie de teste, Portal a primit "verde" să poată concura din nou. Totuși, după doar un sezon, Nicolas a ales să își încheie cariera. Din păcate problemele cu inima i-au pus capăt prematur vieții, după ce Portal a suferit un infarct, iar medicii nu au mai avut ce să facă decât să constate decesul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turul Italiei
Turul Italiei 2022. Triplă pentru Arnaud Demare și un mare abandon: Romain Bardet
ACUM 18 ORE