Aleksandr Vlasov este unul dintre rutierii care au impresionat în acest an, iar acest lucru a atras repede atenția celor de la Ineos, echipă care va trece printr-o schimbare de generații în următorii ani.

Aleksandr Vlasov a impresionat în 2020

Rusul de 24 de ani a avut un an 2020 formidabil. A câștigat o etapă și a terminat pe locul 2 la general în Tour de la Provence înainte de pauza generată de pandemie, iar imediat după reluarea competițiilor în luna august a terminat pe locul 3 în clasamentul general din Route d'Occitanie. Mai apoi a avut rezultate excelente și în cursele clasice: a câștigat Mont Ventoux Denivele Challenge și Giro delle'Emillia, a teminat pe 4 în Grand Piemonte și pe 3 în Il Lombardia.
Turul Italiei
Joao Almeida, OUT din Giro 2022, după ce a fost găsit pozitiv la COVID-19
ACUM 4 ORE
Vlasov mai are contract cu Astana inclusiv anul viitor, dar cu siguranță că 2021 va fi ultimul al rutierului rus în tricoul echipei din Kazakhstan și potrivit italienilor de la Gazzetta dello Sport se va alătura celor de la Ineos Grenadiers în 2022.
Echipa britanică încearcă să schimbe din mers liniile în ceea ce privește liderii săi pentru marile tururi. Chris Froome va pleca la Israel Start Up Nation din sezonul următor, iar Geraint Thomas se apropie și el de finalul carierei ajungând la 34 de ani. Astfel, britanicii încearcă o întinerire a echipei, iar pe lângă Egan Bernal sau Pavel Sivakov, Ineos l-a luat și pe Adam Yates, actualmente la Mitchelton Scott și purtătorul tricoului galben în Turul Franței în acest moment.
Turul Italiei
Simon Yates s-a retras din Giro. Căzătura de pe Etna, mult mai serioasă decât se credea
ACUM 5 ORE
Turul Italiei
Santiago Buitrago, victorie spectaculoasă în etapa a 17-a din Giro! Favoriții au făcut meci egal
IERI LA 15:20