Piccoli a sprintat fantastic în ultimul kilometru și a reușit să se desprindă de grup, trecând linia de sosire cu un avans de 2,74 secunde față de Molard.

Victoria lui James Piccoli în etapa a treia din Zwift Tour for All

Weltmeisterschaften
Rezumatul cursei de șosea de la Mondiale. Remco Evenepoel a dat recital
IERI LA 09:53
A fost a doua victorie pentru cei de la Israel Cycling Academy, după ce Freddy Ovett s-a impus în prima etapă a competiției virtuale.
Piccoli s-a descurcat admirabil pe finalul cursei de astăzi și s-a impus în prima etapă de munte, care a avut un final în căţărare, o lungime de 72,9 km și o diferență de nivel de 981 metri.
Chiar dacă Pello Bilbao (Bahrain McLaren) conducea cu 40 de secunde în ultimii 8 km, Piccoli a forțat extraordinar pe final și a obținut victoria.
Clasamentul de etapă

Ashleigh Moolman-Pasio, victorie la feminin

Ashleigh Moolman-Pasio a câștigat etapa de astăzi și a bifat a 3-a victorie pentru CCC Liv din tot atâtea posibile, la Zwift Tour for All. Tot sportiva din Africa de Sud a câștigat și etapa secundă, în timp ce Marianne Vos, coechipiera sa, s-a impus în runda inaugurală.
Moolman-Pasio a reușit o adevărată demonstrație de forță în etapa a 3-a, reușind să treacă linia de sosire cu un avans de 53 de secunde față de locul al doilea, ocupat de Joss Lowden (Drops Cycling Team). Podiumul a fost completat de Ella Harris (Canyon-SRAM).
Mă bucur enorm pentru victoria de astăzi! La fel ca toți cicliștii profesioniști, sufăr în această perioadă, însă cumva m-am obișnuit. Legat de cursa de astăzi, cu siguranță a fost cea mai lungă pe care am parcurs-o pe Zwift, până în acest moment. Avantajul meu a fost că am petrecut mult timp pe Zwift în izolare, pedalând câte 70 km pe zi. Am primit multe încurajări înaintea competiției, iar acum sunt extrem de fericită că am reușit să câștig. | Ashleigh Moolman-Pasio
  • În Zwift Tour for All nu există un clasament general individual, ci doar pe echipe. Fiecare formație poate alinia în fiecare zi un alt set de cicliști, primii 25 rutieri clasaţi la finalul fiecărei runde primind puncte, care vor conta în ierarhie. De asemenea, există sprinturi intermediare în fiecare etapă, care vor fi punctate, în timp ce "etapa regină", a cincea, va oferi puncte duble pentru primii 10 rutieri care trec linia de sosire. Nimic nu se calculează la timp, cum se întâmplă de obicei în cursele cicliste clasice, ci prin puncte, puncte care, așa cum am explicat, sunt distribuite la finalul etapelor, dar și în timpul sprinturilor intermediare (5,4,3,2,1 pentru primii 5 clasați).

Etapele rămase din Zwift Tour for All (zilnic, de la ora 16:00, pe Eurosport 1)

7 mai - etapa 4. Distanţă: 42,6 km. Diferenţă de nivel: 147 de metri
  • O altă rundă destinată sprinterilor, se anunță o prezență masivă a celor mai rapizi rutieri din pluton.
8 mai - etapa 5. Distanţă: 46,5 kilometri. Diferenţă de nivel: 1710 metri
  • "Etapa regină", cu final pe Alpe du Zwift. Aici se vor face cu siguranţă cele mai mari diferenţe.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ciclism
Remco Evenepoel, campion mondial în cursa de șosea de la Wollongong. Aur după o cursă uriașă
IERI LA 07:19
Weltmeisterschaften
Van der Poel, arestat pentru un incident la hotel, chiar înainte de cursa de șosea de la Mondiale
IERI LA 06:10