Lance Armstrong este în prim-plan într-o documentar despre viața lui în care a promis că va face lumină cu privire la scandalul de dopaj care i-a pătat cariera în ciclism.
În documentarul de 3 ore, Armstrong a dezvăluit că prima dată s-a dopat când avea 21 de ani și că simte în continuare ostilitate față de un alt fost coleg, Floyd Landis.

Armstrong, acuzat că nu spune tot adevărul

Turul Italiei
Rezumatul etapei a 12-a din Giro, câștigată de italianul Stefano Oldani
ACUM 5 ORE
Un alt fost coleg al lui Lance Armstrong, Tyler Hamilton, cel care a fost la rândul său suspendat pentru dopaj și căruia i-a fost retrasă medalia olimpică de aur, consideră că documentarul trunchiază adevărul.
Hamilton, cel care a fost alături de Armstrong la US Postal Service între 1998 și 2002, a vorbit la podcastul Off the Ball: "Mi-ar plăcea să văd mai mult din adevăr. Ce, de ce, cum - toate aceste lucruri. Nu pentru a fi ceva împotriva lui Lance, ci pentru viitorul ciclismului, pentru generațiile tinere din acest sport. Nu cred că am aflat suficiente de la el sau de la alții" a spus Hamilton.
Hamilton acuză că adevărul a fost dezvăluit doar pe jumătate. El a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, însă i-a fost retrasă medalia după ce a fost testat pozitiv. A fost implicat și în Operațiunea Puerto din 2006, iar în 2009 a primit o suspendare de 8 ani după ce a picat un alt test, lucru care a dus la retragerea lui din activitate.
Hamilton a publicat în 2012 o carte explozivă: "Cursa Secretă: În interiorul lumii ascunse din Turul Franței. Doping, mușamalizare și victorie indiferent de cost". Hamilton spune că simte în continuare consecințele faptului că a publicat această carte.
Există multe consecințe când spui adevărul pe jumătate, dar poți să ai șansă să rămâi în sport. Dacă spui tot adevărul cum am făcut-o eu, ai ieșit | Tyler Hamilton
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turul Italiei
Stefano Oldani a obținut prima victorie a carierei! Italianul s-a impus în etapa a 12-a din Giro
ACUM 7 ORE
Turul Italiei
Plutonul din Giro i-a adus un omagiu lui Wouter Weylandt! Momente emoționante în etapa a 12-a
ACUM 8 ORE